1st CONTEST by SPARKLISH COLLECTION!

Wednesday, December 26, 2012

11.30 p.m

lia terase amat bosan...
tibe2 terdetik dekat hati lia nak blogwalking...
berape blog ntah lia terjah and bace entry dyeorang...
menarik...lebih kurang 20 blog jugak lia terjah...
TIBE2.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-nak tahu kenape lia cakap tibe2?hee..scroll ke bwh lgi..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-OH MY GOD!lia ade jumpe contest yang lia CARI2 selama nie...!
nak tahu contest pe?hee....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sabar2...scroll ckit je lagi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
okay2...sudah2 la tuhh...dah smpai ponn..
jgn marah ye....hehe
okay..entry lia kali nie....
*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*
haip!
korang2...nak tahu ta?
malam nie lia rase amat epy...!
nak tahu sebab ape?hee
lia jumpe contest yang memang lia tengah cari sekarang nie..
nak tahu contest ape?
klik sini! cuke2!
hadiah dy...pergghhh!MEMANG GGEEMMPPAAKKK LA!
hope menang la....
dengan syarat yang tak banyak...simple..=)
lia dah ikot semua syarat2 nyer dengan jujo tau!tak de tipu...
kalau boleyh,lia nak sangat sparklish collection buat design blink2 wrne pink..
nak kaler pink..tak kesah lahh corak mane2 corak kat bawah nie...
sume lia suke...
lia nak antare corak2 kat bawah nie....diBEDAZZLED atas bakal...
sony xperia j lia...insya-Allah..in coming!
hope sangat nak corak2 yang macam kat bawah nie..=)

credit to pakcik google!

time lia bukak fb sparklish collection,WAAUUU!!sungguh cntik maa sumenyer..
memang tergoda lia dengan sume corak kat dalam album tuhh!
dalam banyak2 dalam album tuhh...lia paling suke..

yang nie...


comey sangat tedddy bear die..suke2..buatan pon nmpak kemas n tersusun..
tag : awak , awak , awak , awak , awak , awak , awak , awak , awak

You Might Also Like

2 comments

  1. Thanks for joining our contest :)
    Your name already on our list.

    Thank You <3

    ReplyDelete

drop here your comment.:)