mak cik lia kahwin laa...=)

Friday, December 28, 2012

aii...bile lia tengok gambar2 kahwin makcik sedare lia....
rase jeles pulak...sebab dyeorang dah kahwin...hhuhu
yang lia nie bile nak kahwin?haha
lame lagi...tapi lia nak cter something...
time lia tengok akad nikah mkcik lia...
ermm..agak2 nyer ape perasaan mkcik lia time suami dy akad nikah?
mesti berdebar2...
kalau lia laa...nnty time bkal suami lia nak akad nikah...
memang lia akan dengar dengan penuh teliti setiap perkataan
daripada mulut bakal suami lia...
bayangkan pasangan kite sebut..
"aku terima nikahnya 'si dia' dengan mas kahwin rm... tunai.."

memang hati rase berdebar sangat..ermm..
memang time tue lia akan menangis...bukan menangis sebab sedih..
tapi menangis sebab terlampau gembira...haha
sape tak happy time hari bahagia kite kan?
lepas tue macam mana dengan perasaan mama n abah lia..
di saat anak mereka sudah jadi milik orang laen?
sedih atau gembira..tue lia tak tahu...
sebab lia adalah insan yang lemah...
perasaan orang laen lia tak boleh nak agak...
tapi yang pasti mama and abah lia bahagia kalau tengok lia bahagia..
insya-Allah..kalau lia dah kahwin nanti,lia nak jadi isteri yang solehah..
haha...*nga berangan nie...
jom tengok foto2 perkahwinan makcik lia..




time selesai majlis akad nikah...=)



lia doakan semoga bahagia kak nurul...=)

You Might Also Like

2 comments

drop here your comment.:)