penat sebenarnye keje nie!

Sunday, December 30, 2012


yoo...!this is my domo...so cute!><
Haip korang...haha..dah sehari lia tak update blog...
Tapi sekarang lia free cikit..so update jap..=P
Update pon ape yang patot je...
Aktiviti lia hari nie tak banyak...
aktiviti lia hari nie memang teramat buzy...
Nak tahu buzy pe?
buzy tolong buat keje mama...
hee...memang penat..
baru lia tahu...memang penat cari duit...
nak tahu sebab ape lia ckp cm tue?
Sebab mama bagi upah kat lia...><
Lia ikhlas tapi nie bukan sebarang keje tau!
Memang banyak keje nyer..
Penat tangan lia...
So mama bagi upah...
Kate olang rezeki jangan ditolak...
So lia terima dengan hati yang terbuka...
Bayangkan lia start buat keje mama dari pukul
7.30 a.m sampai 4.00 p.m..huh!
Lenguh satu badan...haha
Macam orang tua pulak...
Aktiviti lia hari nie just tolong mama buat keje je..
Sekarang pon sambung balek buat keje...
Curi2 mse update blog...
Terase rindu dekat blog..huhu
Rindu blog yang buruk nie..=P
Ok la..
Lia nak sambung buat keje balek..
Banyak lagi keje yang lia kena siapkan..
Ok.tata...wasalam

You Might Also Like

2 comments

  1. kje ape tu..kems umh ke atau ade ekdai sndri

    ReplyDelete
  2. tak..keje menaip keje hal2 pejabat mama..=)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)