Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal!

Thursday, December 06, 2012

haip korang!
haha..lia ase nak join segmen lak..
segmen nie mnrik hati lia untuk join.....
dengan banner yang simple ag cute2 gituuu...
haha...


http://1.bp.blogspot.com/-NsMEYUvzTAQ/ULzAtb4_MXI/AAAAAAAABog/4WiuLJ65IAU/s400/1st+Segemen.jpg

Syarat penyertaan :


  • WAJIB follow blog ni. kan ada follower widget kat situ. apa lagi follow laa. amat dialu alukan tauk ! 
  • Buat satu entry yang bertajuk - Segmen : Le' Gojes Blogger by Kadija Jamal.
  • WAJIB amik and tempekkan banner yang tak berapa nak comel tu di entry anda. 
  • Nyatakan nickname, birth date and pastekan SATU picture anda yang paling unik /cantik / handsome di entry tu. 
  • Tag seorang rakan blogger anda and pastikan dia TAHU 
  • Sudah siap ? Paste kan LINK ENTRY anda di ruangan KOMEN

Hadiah :


<3 RM5 FREE untuk 2 orang blogger bertuah.

<35 blog akan di riview



Pemilihan pemenang :
<3Design blog yang dapat menarik perhatian aku akan dipilih. blog yang macam mana tu ? selalunya yang tak nampak serabut. just simple and kemas.

 <3Entry blog yang menarik and punya gambar yang unik.

<3Yang ikut semua syarat penyertaan segmen ni. hekhek.




:o nickname ---> lia
:o birth date ---> 27 August 1995

:o lia nak tag --->

arni
qarirah
nabilajohan

Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut,klik sini okay!
ok..tue je nk mrepek..tata

You Might Also Like

3 comments

  1. Thanksyou join :) senarai peserta - http://kadija-jamal.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-le-gojes-blogger.html

    ReplyDelete
  2. do visit mine? dari segmen yang sama. awak comel http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2012/12/segmen-le-gojes-blogger-by-kadija-jamal.html

    ReplyDelete

drop here your comment.:)