Segmen: Memori 2012 Terpahat di Ingatan!

Wednesday, December 12, 2012


haip korang!
hari nie lia nak story mory something!
sempena segmen yang lia join nie...hehe


okay...malam nie lia nak share sikit tentang memori yang boleh dikatakan amat terindah bagi lia..=)
ermm..antara memori nye :

<3 DAPAT MANDI SUNGAI TIME SELEPAS HARI RAYA AIDILFITRI!
- hehe,,,happy kot..tak sangke sebenar nye mama lia dah rancang dengan adik-beradik mama nak pergi 
  berkelah tepi sungai...mule2 lia ingat sungai yang nak pergi tue tempat yang selalu lia pergi time nak sambut 
  befday lia...al-maklum lahh dulu waktu kecik2 lia nie amat manje ngan mama and abah lia..haha..so setiap 
  hari jadi lia,kami sekeluarga sambut...bukan kami sekeluarga aje tau...sekali dengan arwah nenek...mak 
  saudara,pakcik saudara and barisan sepupu2 lia...hehe..tengok!betapa famous nyer lia dalam kuarge belah
  mama...lia nie cucu kesayangan arwah nenek tau!*top ranking!haha..poyoss!okay..sambung pada cerita
  asal..bile tibe hari nak pergi picnic kat tepi sungai tue...kami sekeluarge (keluarga besar mama) bertolak..
  bagus tak kami?sebab time hari raya pergi picnic padahal orang laen pergi beraya..haha..bile kiteorang dah 
  sampai,lia rase teruja kot..sebab air sungai kat ctu bersih..memang mood nak mandi ade r..haha..tak sabar 
  kot time tue nak mandi..biase lah..dah lame lia tak mandi sungai..sebab tue ary tue excited sangat...sampai 
  lupe dunie..haha..ary tue,lia bukan mandi sorang2 je tapi mandi dengan sepupu2 lia yang laen..best!memang
  antare kenangan lia yang paling best tahun nie!


time sebelum mandi...



<3 JATUH CINTA DENGAN MR.A!
- tahun nie mungkin antara tahun paling best kot...bolehh la...sebab lia dah jumpe prince charming yang lia 
  cari selama ini..AKHIRNYAA!!jumpe jugak...haha..alhamdulillah...semenjak lia bersama dengan MR.A,
  hidup lia memang teramat happy + teramat bahagia!thankz kepada MR.A kerana selalu buat lia senyum..
  thankz a lot ya!sayang kamu!

<3 DAPAT AMEK LESEN KERETA!
- lepas habis mengambil peperiksaan SPM,mestilahh teringin nak amek lesen kan?same lahh macam lia...so lia gtau dekat mama lia..mule2 mama lia tak bagi tau lia amek...sedyh kot..sob3..tapi semalam punye 
semalam mama kasi lia amek lesen kereta!wooww...betapa seronok nyer hati lia..xsabar kot nak amek
lesen...harap2 selama lia kursus start 22/12/2012,sume ujian lepas..aminn!doakan lia eyh!^^ 

okay!tue je...^___^v
  

You Might Also Like

5 comments

  1. salam.. tq sudi join segmen ni..
    ehem2.. swettnye jtuh cnta ye..hihi,, good lck spm.. bnyk2kn bdoa ye.. smoga lulus ujian kreta juga! >.<

    ReplyDelete
  2. wah mndi air terjun..mmg best..bab main air mmg plg sukala..hehee..dh ade lesen seng kan nak ke mn..klo ade pak polisi leh tunjuk je..hehhee..

    saya blogwalking here..terjah saya..saya join segmen yang sama..follow me back..salam kenalan

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    ReplyDelete
  3. tq sudi join.. ^_^

    tq juga semua yang terjah menerjah memori 2012 kawan2 blogger..

    jom check memori kawan-kawan kita dengan list peserta ni.. happy blogging olls!

    http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-memori-2012.html

    ReplyDelete
  4. Jalan2 + baca2 + follow
    Bestnye mandi air terjun...
    dari segmen yang sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-dalam.html?showComment=1355986072674#c4882014349253021164

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

    Wah bestnya mandi sungai :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)