MY BF AND MY FRIEND!

Friday, January 11, 2013


malam nie lia rase semangatt lahh pulokk..ahakss!
tak tahu kenape lia excited sangat!
mybe sebab tengok tajuk entry kat atas tue kot...><
sebenar nyer malam nie terdetik hati lia nak share tentang lia punyer boyfriend..
dengan kengkawan yang same class dengan lia time form 5..
geng lia ade 6 orang..
name geng kami geng budak comelll... =P =P =P
kenape lia buat entry ini?
sebabbbb...lia rindu sangattt kat dyeorang...
terlampau rindu...bayangkan dah nak hampir due bulan kteorg tak
face to face..
*kate orang,"eleh..2 bulan jeaa"..
heii..hello...awak ingat 2 bulan tue sekejap??
kalau awak nak tahu,due bulan tue lame dah tau...
macam 2 tahun...lame kan?awak tak rase ape yg saye rase..
memang laa awak cakap macam tue...
tapi lia rindu sangat kat dyeorang...
hope satu ary nannti,lia berpeluang lagi untuk bertemu dengan kalian semua..
insya-Allah dengan izin-Nya...hope lahh..AMIN!

MY GENG!


nie rosha asyika name nyer..cute kan?
ramai orang panggil die pendek tapi cute.. =)
cikgu2 yang first time jumpe name die msti pnggil name die...
rosha asyikin...padahal name die rosha asyika...
kecian rosha..tak pelahh sha..name hampir2 jugak tue..
haa..nak tahu tak kteorg pnggil rosha ape?
geng kami panggil rosha dengan panggilan 'sha'..
cute kan? :D


name nyer sue amelyna...
sue nie tinggi tau...and cute tau..
kteorang gelarkan die 'budak keding'..
memang keding kurus pon kan? :D
hee...okay..panggilan manje nyer pulak..'eam'..
kalau borak2 ngan die,kene panggil ngn name eam..
tapi lia selalu usik die..
klau die tak dengar pnggilan lia,lia akan pnggil die dgn pnggilan..
'susu'..
haa..time lia panggil susu,baru die pasan..
sory eam..lia gurau jea dengan eam..
jangan marah lia ekk... :D


name nyer fadziera faizal..
nie adelah kawan paling rapat lia dalam geng..=)
time skolah,nak kluar pegi tandas kea?g amek buku kat bilik guru kea?
g kantin kea?g jalan2 pusing satu skolah kea?
semua ngan si fadziera...
korang jangan maen2 tau..
fadziera hebat sangat! kalau speaking2 nie..
die paling pandai bahasa inggeris dlm kelas kiteorang..
untung laa!lia jelesss nie.... =="
nickname die...kiteorng pnggl..'fadz'
die seorang yang amat simple...
tapi xsuke kepada berfashion2 cam lia..
die just stylo.. =)


name nyer siti mariam..
name nyer secomel orang nyer..
die seorang yang amat comel dari segi muke and yg paling utama...
'SUARA' nyer...
suara nyer unik yahu!
halus tapi comel..=)
dalam banyak2 manusia yg lia jumpe,die la lia rase memliki suara yg
sangattttt unik and cute!
diejuga seorang yg sangat periang...
sentiase tersenyum jea..
nickname die..'ary'
singkatan bagi mariam..=)
ary,,,snyum2 lahh selalu ya!


yang pakai tudung kaler kuning tue..yang pakai tudung pink tue 'abaikan' okay!
orang yang pakai tudung pink tue nyibokk jea!
dah la tembam!ish2...malu2
okay..name nyer nurul zakirah..
die adalah seorang kawan yang amat muslimah...
dalam geng kiteorang,die lahh yg paling muslimah...=)
die nie cute tau..and jenis yang rileks..
tak suka tergesa-gesa dalam semua hal...
bagus kan ade kawan yang macam nie...
tak macam lia...kelam-kabut jea..hikhik
nickname die...'zak'..
woo...bunyi nyer agak kasar..
tapi sesuai dengan die...
sebab ape kiteorang pnggil die zak?
kalau nak tahu kenape,try lahh kawan dengan die..=)
zak...lia rndu sangat kat zak!hope happy kat plkn..

nie sape tibe2 sesat???
kalau nak tahu sape yang sesat,try scroll ke bawah..


haa...sape niehh???
nak kenal tak dengan die niehh??
okay2..lia memperkenalkan sape budak kat ats nieh..
tapi ade pantun lia nak tujukan kepada anda yg membace entry nie..

Alia Syahira Mohd Asri nama diberi,
membaca novel dan mengedit blog kujadikan hobi,
aku tak bijak apatah lagi bestari,
tapi di sini ikhlas ingin memperkenalkan diri,
sekian sahaja pengenalan diri.

tue serba ringkas tentang budak tue..
nickname die...'yaya'..
nak tahu sape die?
hee..tue lahh lia..
hai2...selamat berkenalan ya!
kalau nak tahu,lia nie panas baran tau orang nyer..
ikot  pangai papa lia..=)
tapi muke cute.. oppss!TERpoyo lahh pulak..
kalau sesape nak kenal lia dengan lebih dekat...
klik sini!
klik tau..jangan tak klik..hee
*perempuan jea yang boleyh klik..laki tak boleyh okay..
kecuali Mr.A..

and last sekaliiiii!!


my sweetheart!
yang telah berjaye curik aty lia...

hai awak!nak kenal boleyh??
heee...thnkz b for everything...
thanks a lot...
tapi korang nak tahu tak?
die nie poyo tau...
die laa Mr.A yg lia cakapkan tue...=)
die bek tau and amatttt penyayang..
tapi seorang yang panas baran macam lia jugak..
tak pelah...sekepala..haha
b..bby nak luahkan something nie...
bby sayang b..sayang sangat..
thankz coz menyanyangi and trime bby seade nyer...
bby ngaku bby ade bnyak kelemahan..
tapi...b tak kesah pon..
semoga hubungan kite berkekalan sampai bile2...AMIN!
tapi WARNING YA!!
jangan nakal dengan orang laen tau..
kalau bby dapat tahu b ade orang laen,PANGGG!
ciap b!
loveu b..MUAH! ><




You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)