OKAY TAK STYLE YANG MACAM NIE??

Friday, January 11, 2013

haip korang...!
bertemu kembali dengan si budak ketot ini ya...
alhamdulillah lia masih berpeluang hidup di atas bumi-Mu..
syukur alhamdulillah...and lia jugak mengucapkan syukur sebab
masih berpeluang untuk tatap blog lia yang comel ini...okay..
lia dah start POYO dah..haha
*ini semua sebab si pak cik a.k.a. Mr.A..die la ajar lia jdi poyo.. =P
tak pelah poyo pon..bukan selalu lia poyo..kadang2 aje..xsalah pon kan?
hee...lia eppyy tahu sebab masih ade kesempatan untuk menaip...
sebab lepas nie lia dah jarang dapat menaip..huhu
sebab lepas nie lia dah start keje...
disebabkan lia dah keje,so lia dah bz...
sebab tue lia nak update entry banyak2 malam nie...
*bape banyak sebab daa...hihi
lepas nie lia jarang dah bukak blog...usha2 blog nie.. sob3
blog..jage diri baek2 ya...kalau lia ade kesempatan,kita ketemu lagi ya..
okaay..now!lia nak tanye pendapat kengkawan blogger lia..
zaman sekarang banyak trend or style yang bagi lia sesuai untuk menutup aurat..
bila lia pk,lia nk upgrade laa gaya penampilan lia..
nak nampak lagi kemas,cute and bergaye...hehe..*terpoyo lagi..sory..
macam mane lia boleyh terase nak ubah style or penampilan lia?
okay..soalan yang sangat bagos!
lia pembaca setia blog kak fatin liyana and kak irine nadia..
lia memang pembace setia blog akak berdue...>_<
lia bace blog kak fatin liyana sebab semua entry nyer bagi lia klaka..
and sangat menarikkk!
kalau kak irine nadia pulak sebab entry dye
sangat2 menyentuh hati lia...
contoh nyer macam entry terbaru kak irine nadia..
kak irine nadia dah hamil...!!alhamdulillah..rezeki kak irine nadia..
jage baek2 tau baby tue..nanti baby kak irine nadia lahir,
konfom mesti comel macam kak irine nadia...
disebabkan entry kak irine  nadia lahh,lia pon rase nak khwin awal..
ciezz nieh!
insya-Allah... kan Mr.A?awak pon tahu..
saya dah bncang dengan awak..hehe
*ececehh..dah bncang... =P
kalau para pembaca nak bace entry yg amat mnyentuh aty dari kak irine nadia..
klik sini..okay!
kalau nak tahu,disebabkan kak liyana laa...lia nak ubah 
penampilan lia...maksud lia nak upgrade supaya nampak lgi comeyyy..hee
fashion yg digayakan oleh kak fatin liyana menarik..
soo lia pon nak ikot jugak lahh..tapi fashion yg mnjadi keselesaan lia laa..
laen orang,laen care kan..
kalau lia nak tuka pakai maxi dress or blouse kembang dengan..
skirt labuh  rase2 nyer nampak okay tak?
nampak macam betol2 perempuan tak?
lia nak jadi betol2 perempuan nie...wlaupon lia memang..
100% perempuan asli..
contoh nyer macam pic kat bawah nie..

Stephanie Blouse - Navy Polka

Peplum Maxi Dress - Pink Floral

Ola Peplum Blouse - Red

kalau nak lebih nampak laa..macam kat bawah nie..





lia cuke colour pink cam kt atas nie...lawa kan!!><

credit : chantek dress

nanti lia akan padan kan dengan shawl chiffon yg cute!
lia pakai shawl pon semestinya menutupi dada..
kalau pakai tudung or shawl tapi tak menutupi dada,
sama je macam tak tutup aurat kan?
soo amcam??bagi korang,okay tak style yang macam nie?
lia start minat pakai dress labuh disebabkan kak fatin liyana... :D
nampak okay kan style yang macam nie?
kalau tak okay,bagi tahu lia tau!
kalu ade ape2 yang tak kene ke dengan fashion nie..=)

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)