Yeyy!my anniversery!

Monday, January 28, 2013


U AND ME FOREVER!
Ya  Allah...teramat rindu nyer dekat blog lia niehh!dah lame tak skodeng blog nieh!
lame kea?haha..yolaahhh!lame la sangat..baru siang tadi lia bukak..tue pon bukak tengok blog je...menatap blog yang boleyh tahan comel niehh!haha..saje2...tak salah kan?hikhik...sekadar bukak sebab tak tahu nak taip ape daa...so tengok blog pon dah cukop..but now..hee...hadushh...korang tengok tajuk kat ats urhh so korang paham2 jela yek!nga excited niehh!today is my anniversary!huhu..alhamdulillah...my anniversary yg ke-8..so dah lapan bulan lia ngan my prince charming bersama...alhamdulillah..syukur..lia sebenarnyer pon tak sangke dah 8 bulan..cepat betol mase berlalu..maaf lahh...sekarang lia nak jiwang ikit..hope awak2 semua jangan bace lahh...malu sihhh!ermm..for my prince charming..ermm...ermm...waduhh!cakap jela..malu2 pulokks!*yela2..nak cakap laa nieh!!errrrr...

awak2...ermm..saya...saya...aahh.lebih senang...letak gambar laa...lagi romantik..ye takk?

AWAKK!!


thankz for everything..!saya tak tahu kalau awak tak ade di sisi saya..saya jujo..saya sunyi tanpe awak di sisi saya...sebab tak ade yang boleyh support saya selain papa n mama saya..selama kite kenal n bersama,awak banyak bersabar dengan perangai n kerenah saya...saya amat menghargai kasih sayang awak n keprihatinan awak terhadap saya...seriously saya amat2 terharu..yang paling membahagiakan saya bile bersama awak..ketika...awak menghadiahkan saya sebentuk cincin couple..i like it!thankz sayang..saya teramat suke..walaupon saiz cincin tue besar cikit dengan saiz jari manis saya...cian jari manisku..cekeding jekk!huhu..tapi cute cincin awak bagi kat saya...saya akan jage elok2 cincin yang awak bagi tue..=) i'm promise!!:D now saya tak tahu nak ucap ape ag dah..sebenar nye banyak yang saya nak ucapkan..tapi al-maklum lahh...lidah saya terase kelu la pulokk dohh!cume satu lagi saya terlupa nak cakap kat awak..


okay..tue je kot...saya tahu awak tengah bace..terharu tak??hee..sory laa..just simple je..
tapi bermakne kan?=) hope hubungan kite akan kekal sampai dunia dan akhirat!amin!... :D

ohh ya...lagi satu..lia nak tanye..korang tengok taa citer CHIKA siang tadi??seriously sweet sgt..
rugi tau sape yg tak tengok...


die citer endon tapi best arr...sweet sangat...kalau korang yang tak tengokk tue...tengokk arr...korang g kat youtube je...and search CHIKA FULL MOVIE...tapi lagi senang n best kalau korang tengok part by part...siez sweet..okay laa...lia nak masok tido..mate dah nantok...nytes semua!

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)