BETOL KAH DENGAN APE YANG AKU DENGAR NII ?

Saturday, February 16, 2013



Hai semua . !
Hmm . pagi ni lia tak de mood sangat ! tapi alhamdulillah . still boleh senyum . =)
Pagi ni lia ditugaskan untuk buat kerja taip-menaip untuk mama punye kerja .
Sekurang-kurang nye boleh jugak lupekan peristiwa gadoh dengan si die malam
semalam . seriously asyik terngiang-ngiang jee ape yang die cakap semalam . mula-
mula lia ingat die just maen-maen jee . tapi rupa-rupa nye die serius . okay . lia
kena terima semua nii . entah laa . hidop lia makin hari makin suram . tak ceria
langsung . ini semua sebab kate-kate die semalam .

sejak kebelakangan nii , kami asyik gaduh jee . okay laa . lia mengaku memang lia   
banyak buat salah sejak dua menjak nii . tapi lia tak sengaja . memang lia asyik  
ulang kesalahan yang same . setiap manusia ade kelemahan masing-masing . setiap
kali kalau lia tak ikot ape yang die nak , die akan protes . merajuk . and marah-
marah . biase laa . anak mama . =) walaupon perangai die macam tuu , tapi bagi lia
, die comel . maafkan lia atas semua kesalahan lia . mybe die dah lali sebab lia
Asyik minta maaf jee . dah . lia tak tahu nak buat ape ag dah . mybe nak suruh
Berubah . ermm . insya-Allah lia akan berubah .

Hari nii entry lia tak panjang . sebab serius lia tak de mood hari nii . kepala tengah
berserabut . I’m sorry . :’(

sebenar nye lia tengah takot + risau sekarang nii . disebabkan kiteorang asyik gaduh
, lia risau kalau die nak berpisah dengan lia . dah tak contact lia . mesej pon
kadang-kadang jee . lia tak mau ! kalau tanpe die , seriously lia terlampau sunyi .
dah 8 bulan kami bersama . kalau boleh , niat lia baek . lia impikan hubungan kami
sampai ke jinjang pelamin . lia tak mau cari pengganti . dah cukup die sorang yang
lia nak jadi teman sehidup semati lia . tapi entah laa . mybe disebabkan lia tak
memahami die kot . disebabkan itu , die asyik dingin jee dengan lia . hmm .
tapi lia harap suatu hari nanti hubungan nii kembali pada asal . kami berbaek  
semula . tak de gaduh-gaduh lagi dah . lia tak nak hubungan nii berakhir macam
tuu jee . insya-Allah .

doakan lia supaya dapat pujuk die dengan sabar ye ! and hope hubungan
kami kembali sedia kala . hope sangat !
mybe perangai die sekarang tak macam dulu , tapi tak pe . asalkan orang nye same
. pemilik badan yang same . and asalkan hubungan nii tak berhenti macam tuu je .
Okay laa . tuu je nak cakap . bai .

wasalam

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)