GADOH3 . =(

Wednesday, February 06, 2013

hai semua . 
malam ni lia terase ingin meng update blog . tak tau laa kenape terlampau rajin sangat . rajin aje tapi tak excited pon . bukan ape . mood tengah antare ade and tak ade . T___T sebab time ni tengah gadoh dengan orang yang tersayang . biase laa .dalam hubungan mesti ade gadoh , mesti ade happy . tak syok laa kalau asyik happy je . bak kate orang , tak sweet . =P
alaa . lia gadoh dgan si die pon sebab kes cemburu . siape yang cemburu dgan siape ? hehe . okay laa . lia ngaku . sebenar nyer lia yang cemburu dalam kes gadoh ni . nak tahu sebab ape lia cemburu ? cemburu sebab si die pegi layan perempuan laen dalam twitter . tapi dah lame laa . 'elehh . dah lame daa . dah lepas . buat ape nak ingat balek . ' ha ? lame korang cakap ? bagi korang memang laa tak kesah tapi perasaan n hati lia time tue hanye Allah sahaje yang tahu . MARAH + GERAM + CEMBURU ! semua campur aduk sekali tau !. huhu . ape lagi . merajuk laa . time gadoh-gadoh tadi , sempat jugak laa kiteorang mesej tapi dalam mesej tu ade gadoh-gadoh laa . lepas tu lia mintak tinggalkan lia sekejap . maksud lia , lia nak bersendirian laa . tak nak siape-siape pon ganggu lia . sebab mood lia time tu tengah panas . daripada kiteorang teruskan mesej , lebih baek lia mintak stop kan mesej . nanti tak pasal-pasal die kena marah dengan lia . 
lepas lia mintak jangan ganggu lia . die boleh pulak reply mesej lia dgan cakap macam ni . 'terpulang la kat bby . wslm ' . ehh . ehh . sabar je . ingat kan die pujok kite tapi buat mood kite ag tak de . =="
aii . nak kena jugak pak cik seorang ni . tapi tak jadi laa . sayang punye pasal . haishh . sabar je . ego sangat . tak pe . tak pe . malam ni hari die , lepas ni xmau kawan ! =P
tapi yang lia tak paham dgan die . dari tengok sikap die laa . die macam tak berape nak je ngaku dekat kawan-kawan siape lia bagi die ? macam tak penting je lia dalam hidop die . hmm . =( . sedih tau . entah laa . lia okay je bile orang tanye siape si die tu ? pakwe ke ? lia dengan penoh selambe nyer cakap laa . aah . pakwe . tapi die macam nak tak nak je . =(  ohh ya ! time lia kerja dekat secret recipe minggu lepas , die dtang dgan selambe jekk masok dlam kafe secret recipe tempat lia kerja . semata-mata nak hantar makanan untuk lia . ciap belanje lagi tuuu . huhu .cuke sangat ! dah banyak kali die belanje lia makan . rase serba salah pulak lia . >,< tapi hari tu die belanje lia makan tengah hari dekat Old Town White Coffee . Sedap jugak laa makanan dari restoran tuu . n harga makanan kat ctu pon boleh tahan . =) lepas die dah bagi makanan dekat lia , die sempat lagi tanye dekat supervisor kt ctu , 'bang , ade kerja kosong tak dekat cni ? ' . selambe dekk je die tanye . haha . very sempoi laa . tapi sayang nyer abang supervisor tu kate tak ade . 
lepas die dah pergi dari kedai secret recipe , abang supervisor tu tanye lia , pakwe ke tu ? lia pon jawab laa . aah . pakwe . baek sungguh . siap belanje lagi tu . :D memang heboh laa kat semua staff kat ctu . malu tu memang laa malu sebab dieorang asyik kenakan lia . tapi tak ape . muke ni ade so buat muka tebal je laa . haha . tapi sejak menjak ni relationship kiteorang macam tak okay cikit . sebab kiteorang asyik gadoh . tapi sayang lia dekat die still same . n alhamdulillah kiteorang dah bersame selame 8 months 1 week and 3 days . >,< . lia hope hubungan kiteorang berkekalan sampai ke jinjang pelamin . insya - Allah , amin !

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)