INSYA-ALLAH HANDPHONE BARU ON THE WAY !

Thursday, February 14, 2013




hai semua . ! 
selamat bertemu kembali . alhamdulillah . time ni lia ade kesempatan untuk update entry . memandangkan penghuni-penghuni rumah yang laen tak ade dekat dalam rumah . yang ade cuma lia seorang sahaja . huhu . memang tengah bosan tahap gunung everest dah ni . tapi nasib baek ade lappy . boleh jugak digunakan untuk taip-menaip . hehe . untuk kesempatan masa yang ade ini , lia ingin share something dengan korang-korang semua . 

siang tadi lia punye laa penat tawar-menawar dengan seorang peniaga jual handphone ni . nak dapat harge murah punye pasal , terpaksa laa tak boleh berputus asa dengan abang tuhh . asal harge handphone tuu rm 799 . pada asal nye lahh . tapi dapat kurangkan dengan harge rm 550 . tapi lia mintak supaya dikurangkan lagi . penat punye penat , dapat dikurangkan dengan harge rm530 . alhamdulillah . lia berpuas hati dengan harge yang die berikan . mane tak nye . mahal kot handphone uhh . hee . pamdai tak lia tawar-menawar dengan peniaga tuhh ? lia tak de guna ape-ape kuasa or sihir okay . ni semua atas usaha lia sendiri untuk dapatkan harge yang boleh dikatakan murah laa . okay laa kan harge tuu . lia syukur sangat niehh . 

but now tugas lia sekarang nak kena pujuk my mom pulak dah . haishh . satu kerja pulak . hope mama lia kasi laa lia beli phone tuu . pada mula nyer lia nak beli phone cikai-cikai aje . tapi bile dah dapat harge yang murah ni , so ape lagi , tak kan nak lepaskan peluang kot . peluang dah ade dekat depan mate kan ? huhu . entry yang lepas lia cadang nak beli handphone nokia c3 aje buat sementara waktu . sebab ramai yang suruh lia beli handphone tuu . tapi tak jadi . soryy yee kawan-kawan . but thankss atas cadangan korang-korang semua . sekarang lia dah muktamaad akan beli handphone yang selama ini lia hanya dapat pandang dari jauh jee . huhu . terima kasih  Ya Allah . . !


handphone dekat ats nii akan jadi milik lia satu hari nanti . Insya-Allah !

#doakan supaya mama lia bagi lia beli handphone Sony Xperia J !

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)