LIA DAPAT PANGGILAN DRI Uitm !

Thursday, February 07, 2013


hai semua . .
lia nak update entry kali ni sekejap aje . sebab lepas ni nak pergi tengok drama Setia Hujung Nyawa episode last ! huhu . tak boleyh ketinggalan . tapi sekarang lia nak cerita sedikit . sekadar nak share dengan teman-teman blog lia . yang sudi bace tuu lia mengucapkan terima kasih banyak-banyak . seriously amat-amat terharu . kepada sesiapa yang tak nak bace tuu . ade button X dekat atas tuu dalam lappy korang kan ? so tekan sahaje dekat situ . terima kasih . :D 
okay . sambung kepada cerita lia balek . ermmm . next week lia sepatot nye kena balek kampung sebab suami kepada arwah makcik lia nak kahwin . tarikh berlangsung nye perkahwinan pak cik lia tuu hari AHAD , 10/02/2013 . next week ke ? macam this week aje . hikhik . tapi . . korang-korang nak tahu tak , pagi tadi lia dapat panggilan telefon dari someone . huhu . someone ?? sape tuu ?? huhu . sebenar nye lia dapat panggilan dari seorang akak ni . akak aida name nye . *same macam name kawan lia laa . >,<
lia mule-mule ingat akak tuu salah orang sebab biase nye no. telefon rumah lia selalu dapat panggilan daripada orang yang wrong number . hahaha . tapi tadi laen . lia pon terkejut juga tapi excited . memang terlebih excited ! sebab dapat panggilan dari universiti Uitm and Utm . wowowowo . -,-
soo mule laa perbualan dalam telefon antare lia dgan kak aida . macam-macam yang akak tuu terangkan dekat lia . tak henti-henti . kecian akak tuu . mesti penat mulut die cakap tadi . XD
lepas dah selesai cakap , akak tuu sent mesej dekat dalam no. fon lia nak bagi taklimat tentang kursus tuu . taklimat tuu macam ni .
salam . tahniah buat pelajar Alia Syahira Bt. Mohd Asri kerana telah terpilih untuk menghadiri sesi taklimat pendidikan secara percuma bagi langkah persediaan awal untuk lepasan SPM bagi menyambung pengajian dan mendapat tempat di IPTA . 
and banyak lagi laaa . panjang mesej die . penat laa lia nak menaip nyer . tapi kalau korang nak tahu , kursus tuu hari nyer same dgan tarikh pak cik lia kahwin . haishhhh . soo nampak nyer lia tak jadi balek kampung kott . huhu . rindu dekat atuk n nenek dekat kampung . disebabkan kursus tuu penye pasal , terpakse laa .
okay laa . tu je yang lia nak share . drama Setia Hujung Nyawa dah start . bai
wasalam !

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)