LIA TAK SABAR-SABAR NAK MASUK KOLEJ !

Monday, February 11, 2013



hope impianku tercapai . amin !


hai semua . . ! 
tadi lia sibokk kemas rumah . sapu lantai . mop lantai . adehh . penat dohh . ! but now lia tengah free . so ape lagi . lia update lahh blog lia yang tak seberapa ni . -..-
korang-korang semua ape khabar ? chad dokk ? lia alhamdulillah chad aje . *jgan risau-risau
lia sebenar nye tengah curik-curik bukak lappy tanpe pengetahuan mama . hikhik . and alhamdulillah tak kantoi lagi dengan mama . alhamdulillah . haha . yelahh . tengah boring nii . hadap blog lagi best . lepas nii dah tak boleh hadap blog lagi dah . sebab lia kena terbang ke melaka amek kelas kemahiran . dalam 3-4 bulan jugak laa lia dekat sane . suka ade . tak suka ponn ade . 



suka sebab lia tengah boring duduk dekat dalam rumah . belajar lagi bagoss ! boleh hilangkan boring . tak suka pulak sebab . . pertama . duduk jauh dengan keluarga . and si buah hati . *tak mahu . tak mahu . kedua . hanye jarang-jarang aje update blog . skodeng blog . and last sekali . lepas tuu tak dapat tengok tv . ohh no ! tapi bile difikir-fikirkan balek , ini peluang lia , mase depan lia . lia kena gunakan peluang ini sebaek-baek nye . lia nak amek diploma . nak masuk kolej . nak amek ijazah . nak masuk U . lepas tuu nak kerja . and last sekali nak kahwin . >..< tak sabar nye . tak sabar nye . tapi tak konfem lagi kahwin tuu same ade time tengah blaja dekat U atau dah dapat segulung ijazah . semua terpulang dekat si pakcik sorang tuu . lia ikot jekk . =) 
tapi kalau boleh nak kahwin awal . hikhik . tetibe keluar perangai gatal pulokks dah . ngee~ 
mybe next month kot lia pergi kolej tuu . nak tahu ape name kolej tuu ? UNIFIELD TECHNOLOGY COLLEGE . kolej nii bawah program Uitm and Utm . tapi hope terpilih jadi student Uitm . Insya-Allah . one day . :D 






ni die punya logo kolej tuu . 
insya-Allah niat lia nak sambung belajar amek diploma dekat kolej ni . lepas tuu sambung amek ijazah dekat Uitm . hope tercapai lahh impian ku ! 



antare permandangan dari kolej tersebut .


sumber : pakcik Google . =P



kepada orang yang telah curik hati lia . lia nak saman sebab sedap-sedap jekk curikk . hikhik . tak ade lahh . gurau je . 


kepada awak . saya nak habaq ni . yang saya akan jadi student dekat sini . saya akan duduk berjauhan dengan awak . hakikat nya saya tak sanggup nak berjauhan dengan awak . tapi demi mengejar cita-cita saya , terpaksa saya kena lakukan jugakk . walaupun perit nak tinggalkan awak , tapi awak kena ingat satu aje . saya sayang awak . sayang saya dekat awak macam saya sayang diri saya sendiri . awak jage diri awak elok-elok ye ! cuma saya harap awak pon terbuka hati ingin study dengan saya , same tempat dengan saya , memang seriously saya teramat happy . :D tapi saya tak paksa awak untuk join sekali dengan saya . itu masa depan awak . so awak lebih ada hak untuk tentukan hala tuju awak . saya akan sokong awak dari belakang . cuma satu aje yang saya minta dari awak . tak susah punn permintaan saya ini . saya cuma mahu awak sentiasa setia di sisi saya . and cuba pelihara hubungan kita sampai ke jannah . insya-Allah . tau awak ! =)


ermm . rase nyer tuu je kot lia nak cerita and share dekat dalam blog nii .
bai . wasalam 
#doakan kejayaan lia ye ! lia tengah nak kejar cita-cita lia ni . . ;)

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)