NFON MANE LAGI OKAY ?

Friday, February 08, 2013





hai semua .
malam ni lia gunakan peluang untuk luahkan perasaan lia yang tengah geram . grrr~
nak tahu sebab ape lia geram ? sebab handphone yang lia tengah pakai sekarang ni dah sewel . haha . dah tak betol dah . rase nak baling aje tapi rase sayang pulokks ! phone yang lia pakai sekarang ni ialah phone Nokia N73 .




lia pakai phone jenis model macam dekat ats tuu . tapi sekarang phone tuu dah macam tak betol . kesian lia tengok phone tuu . huhu . sebenar nyer lia berkenan dekat satu phone tuu . hee . Sony Xperia J . bagi lia .phone tuu nampak cute . seriously . bagi lia laa . tapi duit poket tak mencukupi lagi laa .huhu . mama kate kat lia , kalau nak beli phone baru , pakai duit sendiri . hmm . sampai hati mama . hikhik . tak de laa . mama nak lia tahu kepayahan and kesusahan dalam mencari duit . and serius lia mengaku memang penat n seksa nak cari duit . tapi disebabkan Sony Xperia J punye pasal , lia gagah kan jugak tok cari duit . Usaha Tangge Kejayaan ye tak ?


sony xperia j . huhu . teringin sgat nak ! agak-agak nyer bile laa dapat miliki . -,-


tapi disebabkan poket lia tak mencukupi , so bile lia fikir , lebih baek lia beli phone murah dulu . untuk kegunaan sementara sebab phone yang lia tengah pakai dah sewel sekarang ni . ermm . lia dah fikir masak-masak . ade antare phone yang lia nak beli . tapi tak tahu yang mane satu . boleh tak kalian semua bagi cadangan phone mane satu yang lebih elok , sesuai , senang untuk dipakai ? and tak lupe juga yang sesuai dgan lia sebagai seorang perempuan . =) lia nak pakai phone yg di antare dekat bwah ni sementare sahaja . sebab tgah kumpul duit nak beli phone yg di idam-idam kan dekat ats tuu . insya-Allah akan jadi milik lia suatu hari nanti . . !
antare phone yg terpilih adelah :



nokia c3


nokia c3 ni ade banyak cases yg lawa-lawa tau . bukan lawa-lawa je , comel-comel punye pon ade .



nokia asha 303


and lagi satu .



nokia E71 



ermm . agak-agak nye yang mane patot lia beli eyh ?
tolong bagi pendapat ckit dekat dalam ruangan komen . kerjasama anda semua amat-amat saya hargai . terima kasih banyak-banyak . =)

bantu lia okay ! lia nak sangat beli phone baru ni sebelom phone Nokia N73 lia tuu dah 'pengsan' . sekarang ponn phone tuu dah makin uzur . huhu . BANTU JANGAN TAK BANTU . 


You Might Also Like

9 comments

  1. klau jihah , jihah rsa lbih elok nokia asha 303 sbb dy cute n hrga x murah sngt , x mhl sngt kan ? hikhik

    ReplyDelete
  2. adda rsa C3 pun ok sbb bnyak function dan sng jgak nk gna..adda tngk rmai gurl yg gna nset mcm tu..tntg harganya adda x prnah tnya plak..hehe :)

    ReplyDelete
  3. bila yang perlu ada semua funcion dan d perlukan benda tu..saya nak komen sangat pun tak reti sebab saya pakai hndfone murah je..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  4. hye .
    em . bg sy better gne C3 buat smntara neyh . sbb C3 harga lg mura dr dua2 tuh . . gune biase2 dulu nnty bole gune sony xperia . btw goodluck okayy (:

    ReplyDelete
  5. helo!kalau nurul nokia asha 303 pun comel jugak.. hehehe.. btw googluck yea! :)

    ReplyDelete
  6. sya rasa better c3..cz adik sya yg perempuan pakai hp tu..lama gak bertahan ngn dia,tak tkr2..ok laa..lgi pun,cver ada mcm2..cml2..hehe..tu yg bst tu..hrga pun murah..better c3 kut..:)

    ReplyDelete
  7. ila suka hp nokia asha 303
    . .so ila sarankan lia beli hp tu. .hihihi . ^_^

    ReplyDelete
  8. asha !!
    terkini , body pun cantik hehe :)

    ReplyDelete
  9. adik akak rsa pkai c3 dlu sbb adik ckp nk pkai sementara je kan..c0mei gak yg tu..xmahal sngt pon..hehehe..yg pntng ambik yg kale pink..hehehhe

    ReplyDelete

drop here your comment.:)