SAYA TRY JADI YANG TERBAEK UNTUK AWAK !

Sunday, February 10, 2013





hai semua . =) 
sebelum lia nak kongsi masalah lia dekat korang-korang semua . terlebih dahulu lia ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada semua rakan-rakan blogger lia . lia nak angpau dari korang boleh ? lia dah laa tak kerja sekarang . kasihani laa diriku ini . huhu . duit poket tak banyak laa . bagi angpau sekali-sekala tak ape kan , dapat pahala . :D


tengah-tengah malam ni lia terasa rajin nak update entry dekat dalam blog lia yang satu ni . lia akan gunakan blog lia yang comel ini menjadi tempat meluahkan perasaan . hikhik . sorry laa . terpoyo la pulak . blog lia ni tak comel pon kan ? hihi . dalam ni je nampak happy tapi sebenar tak happy pon .saja nak buat-buat happy . tak ade laa . malam ni lia memang betol-betol tak ade mood . sekarang mood lia macam gambar kucing dekat atas tuhh . sebab ape lia tak ade mood malam ni ? sebab gadoh balek dgan si buah hati ni . haihh . T_T


semalam dah okay dah kiteorang berdua . tapi hari ni laen pulak jadi nyer . semalam dah happy-happy keluar dating dekat time square . bukan keluar berdua tapi sekali dgan bakal kakak ipar lia dgan cik abang nya ! first time tuu pegi time square . excited sangat ! mula-mula tuu pergi makan dulu memandangkan perot lia dah berkeroncong . time dekat dalam kereta tuu , perot lia memang dah berbunyi dah pon cume buat-buat tak tahu aje . cover-cover tak nak bagi si pakcik tuu tahu . kalau tak malu den !





time square dekat KL nak kate besar tak ade laa besar mane . tapi bertingkat-tingkat . fuhh ! penat dohh . time lia pergi tuu . nak kate ramai orang , memang boleh tahan ramai jugak ! pelik kan . bukan hari hujung minggu tapi still ramai orang . dieorang tak keje ke ? time dekat sane tuu , nampak jakun jugak laa . haha . sebab first time pergi sane . tapi kat sane yang paling lia excited sebab ade roller coaster !




tapi sekadar dapat tengok dari jauh aje . tak naek ponn .huhu . dkat sane jugak banyak baju-baju yang lawa-lawa . tapi sexy . sekadar pandang sahaja laa . tak kan beli kot . ish3 . lia pegi sane just jalan-jalan aje . tak beli pape pon . tak ade benda yang berminat . tapi kat sane , banyak jugak kedai kasut . mate lia nihh tak boleh kalau nampak deretan kasut yang lawa-lawa . memang nak beli . tapi kalau beli , bukan satu tapi dua atau tiga . tapi hari tuu just tengok dari jauh je . lia perlu save money ouhh ! sebab nak beli handphone yang dah lame di idam-idamkan . T_T hari tuu lia memang berase amat happy laa . >..< tapi hari tuu je . 


keesokan nyer , kiteorang gadoh pulak dah . maksud lia hari ni . ==" lia tak paham laa . lia dah betol-betol setia tapi si pakcik tuu macam tak caye je . tak tahu laa lia nak buktikan macam mane lagi dah yang lia setia . mesti ade je die cakap yang lia ade lelaki laen la and macam-macam laa . hmmm . lepas tuu kalau ape-ape kemahuan die lia tak turuti , mula laa merajuk . ngee~ so cute perangai die time tuu . die kalau merajuk memang susah betol nak pujuk . geram niehh ! memang perlukan kesabaran betol . haha . tapi muke manje die tuu laa and tak kalah juga dgan perangai manje die buat lia nak tergelak . haha


next month , befday die . lia bercadang nak buat kek befday untuk die . tapi tengok dulu laa . kalau sempat , lia buat sendiri . tapi kalau tak sempat , memang beli dkat kedai secret recipe laa jawab nya . =P
die tuu nak kek dari secret recipe aje . wekk ! lia tak tahu nak belikan hadiah befday die ape tapi . . bile fikir punya fikir . lia tahu nak beli ape untuk die . hikhik . walaupun die tuu jenis yang panas baran , tapi sebenar nya die tuu penyayang . disebabkan sifat penyayang die laa , lia suke die . huhu . okay laa . tak nak cakap panjang . hope lepas ni die percaye dekat lia yang lia ade die aje . and lia tak mau lelaki laen . *sambil geleng-geleng kepala ! 

plezzz laa caye okay . lia tahu awak tengah bace . jangan marah ye ! just bace and diam saje . okay laa . lia akan bagi ape yang awak nak tuu . dah2 . jangan merajuk dgan lia lagi okay ? plezz . lia sunyi tanpa awak tau ! =) tapi awak kena jage elok-elok laa ye . kalau tak , siap awak . . !
rase nyer tuu je kot . k bai . 

wasalam


#saya sedar saya siape and tak perfect macam perempuan laen . tapi saya akan jadi yang terbaek untuk awak . jangan tinggalkan saya , okay ? =)

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)