SAYA TUKAR PAKAI SIMPLE TEMPLATE LA PULAK !

Monday, February 18, 2013



Assalamualaikum . ! 
hai semua . :) bertemu kembali kita ye . korang-korang semua sihat tak ? lia alhamdulillah sihat aje . sekarang mybe dah ramai yang tengah berdengkur . termasuk laa si buah hati lia tuu . hikhik . untung laa dapat tidur . lia nii entah laa . sejak kebelakangan nii asyik jadi burung hantu je . susah sangat nak tidur kalau time malam-malam . tak tahu laa kenape . hmm . mybe dah biase kot . kalau korang nak tahu . hehe . sebenar nye blog lia dah laen tau !

dulu lia gune blogskin . tapi sekarang lia tukar pakai simple template jee . entah macam mane entah terase nak pakai simple template . mood gedikks dah datang kot . haha . tapi lia pakai simple template nii sekejap jee kot . lepas nii lia pakai blogskin lia tuu balek. nii saje nak bagi kelainan sikit . hee . nampak simple kan blog lia ? lia saje nak buat simple jee . hee . malas nak lawa-lawa . cukup laa blogskin lia tuu lia dah ubah suai jadi lawa . haha . 

now . kalau korang tengok mood lia sekarang , korang dah tahu yang lia tengah happy sekarang . happy tak tahu kenape . mybe sebab lia dah berbaek dengan si buah hati lia tuu . sebelom nii kami asyik gaduh jee . hmm . tapi alhamdulillah tadi lia dah berbaek dengan die . syukur . sebenar nye time lia gadoh dengan die , lia macam tak de mood nak mesej dengan die . biase laa . gadoh . hati mesti sakit kan . time lia tak mesej die tuu , ade satu lagu nii . asyik terngiang-ngiang jee dekat telinga lia . huhu . tak tahu laa kenape . tapi bile lia tak contact die , lia rase hidup lia teramat sunyi . sebab sebelom nii pon die yang selalu teman lia . kami selalu contact kan . sebenar nye lia baru sedar yang die amat penting dalam hidup lia . seriousslllyyyy !! die memang amat penting dalam hidup lia . and bagi lia , die amat sempurna . 

segala perbuatan die , kemanjaan die . kenakalan die , perangai die yang macam-macam tuu yang menceriakan hidup lia . tanpe die , hidup lia kosong . seriuss kosong . hmm . korang-korang semua nak tahu ape lagu yang selalu terngiang-ngiang dekat telinga lia ? lagu 'SEMPURNA'  nyanyian GITA GUTAWA . :)

Kau begitu sempurna

Dimataku kau begitu indah
kau membuat diriku akan slalu memujimu
Disetiap langkahku
Kukan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu
*
Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa
Reff:
Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..
Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

lagu nii memang femess kan ? kalu sape-sape yang tak pernah dengar tuu , rase nyer pelik laa tuu . haha . sebenar nye si die nii . entah laa . tak tahu nak cakap macam mane . die pandai control lia tau . maksud lia , ermm . die wat kan lia tak pandang lelaki laen . serius lia mengaku lia tak de perasaan dekat mane-mane lelaki selaen die . die bukan guna sihir or pergi jumpa bomoh okay . mybe ini yang dinamakan jodoh kot . huhu . insya-Allah , one day .   okay . tengah berangan . haha . 

okay laa . mate lia terasa ngantok laaa pulak . jumpe lagi . bai !

wasalam ~

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)