SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN!

Monday, February 18, 2013



Assalamualaikum . !
time petang2 nii lia nak join segmen . saje nak tambahkan follower lia sambil mengeratkan ukhuwah sesama rakak-rakan blogger . :)

tag : mummy

You Might Also Like

18 comments

  1. thanx tag mummy..ada lapang nnt mummy join ok..:)

    ReplyDelete
  2. hai..follow sini jgk! thx sudi join.senarai peserta dah update.jmput singgah & follow kwn2 yg lain ye!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    ReplyDelete
  5. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. salam done follow , om pi rumah saya ?:)


    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. follower 135 blog ni

    dr segmen : http://nyueyien.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. nida dtg dri sgmen...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah dan kalau sudi follow balik :)

    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. hey ! salam perkenalan ! done follow you ! jemput datang ke teratakku..
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~ #149

    ReplyDelete
  17. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

    azuria dah follow #150..kalau sudi,follow me back yea.. :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete

drop here your comment.:)