TERLEPAS NAK BELI NOVEL KESUKAAN ! (-_-)"

Friday, February 15, 2013





hai semua . ! 
alhamdulillah malam ni lia berpeluang untuk update blog . disebabkan malam ni free , lia tak tahu nak buat ape so lia senyap-senyap bukak lappy . huhu . nampak sangat saya ni nakal ! hikhik . tak kesah laa . budak ketot yang tengah boring terlampau . macam nii laa jadi nyer . ngee ~
malam nii ape tujuan lia update blog ? hee . entah laa . lia pon tak tahu . mybe disebabkan boring yang terlampau , tak tahu nak buat ape . so bukak blog jelaa . cerita movie malam nii pon macam tak best jee tengokk . baru tengokk beberapa minit , mata dah nantok . so layan blog jelaa . layan facebook pon . lia rase sekarang nii semua kawan lia sibuk dengan dunia luar . dulu dieorang active je dalam ber facebook2 nii . tapi sekarang sunyi sepi je . huhu . si pakcik tuu pulak sibuk dengan kerja je . orang yang dekat sini nii kesepian . (-_-)" so alone betol . sob3



nanti tak lame lagi lia kena pergi kolej dekat melaka uhh . dah laa lame duduk dekat sane . bukan pergi sane just duduk je . bukan . huhu . pergi sane sebab nak study . lia amek kelas kemahiran untuk dapatkan sijil kemahiran . sijil nii dapat bantu lia dapat kerja bila dah graduate nanti . insya-Allah . =) . dekat sane ade laa jugak sampai berbulan-bulan , berpisah dengan si die . sedih yang teramat ! ermm . ouh ya ! lia nak cerita something dengan korang-korang semua . nak tahu cerita ape ? jeng . jeng . jeng . jeng . !



macam budak-budak laa pulak . haha . kalau anda-anda semua nak tahu , sepatut nyer esok lia kena pergi kolej dekat melaka tuu untuk pendaftaran . tapi disebabkan kesilapan lia sendiri . ade ke patot tak pergi photostat salinan kad pengenalan lia sendiri . salinan yang penting pon boleh lupa . dah tua kot lia nii . haha . so disebabkan tuu , lia kena bagitahu dekat akak tuu yang lia tak boleh datang esok . lia mintak datang hari sabtu minggu depan . huhu . nasib baek akak tuu kate okay . memang time tuu , lia dah risau . fuhh ! dah lepas satu bebanan . haha . alhamdulillah . alhamdulillah . tapi kan . fulammakk ! tadi time lia keluar pergi photostat segala dokumen penting yang kolej tuu mintak sampai salinan kad pengenalan lia , lia lupe nak photostat sekali tuu , lia ternampak novel yang memang lia tengah cari-cari selama nii . dah banyak kedai buku lia pergi tapi dieorang kate novel yang lia nak cari tuu dah habis stok . huh . memang kecewa laa . tapi tadi memang excited giler laa bile dapat jumpa novel dekat kedai buku tuu .



time tuu , hati memang dah happy dah , target pon memang niat nak beli time tuu jugak dah , tapii . . . sayang nyer . ade halangan laa pulak . nak tahu ape halangan nyer ? ade ke patot lia lupe nak bawak duit . hahaha . okay . okay . ni tak kelakar okay . time tuu lia tak sngke pulak yang novel tuu ade jual dekat kedai buku tuu . lia ingat mama just nak pergi kedai yang hanye untuk photostat je . sebab tuu lia tak bawak duit . tapi tengok-tengok mama pergi kedai buku . memang frust menonggeng laa lia siang tadi . (-_-) dengan hati yang berat , terpakse laa redha . terpakse laa lia kena letak balek novel dekat tempat asal die . memang sedih betol . dah tak de rezeki . nak buat macam mane . tak pe . tak pe . laen kali , lia akan pergi kedai tuu balek . hope novel tuu ade lagi laa dekat kedai buku tuu . anda-anda semua nak tahu novel apekah itu ? cewahh . soalan . tak boleh blahh . haha .



nii haa novel nyer .best tau jalan cerita novel nii . =) dah lame lia nak cari novel nii . lia baru bace separuh novel nii . jalan cerita die sangat-sangat laaa sweet . huhu . hope one day dapat miliki novel nii . amin ! (>_<)


okay laa . rase nyer tuu je kot lia nak merepek dalam blog nii . ouh ya ! sebelom lia terlupa !

kepada awak yang dekat sane tuu . saya nak tanye nii . next week awak free tak ? kalau awak free , jom kite keluar . kalau boleh , nak pergi the mines . (^_^)v . kalau awak free , cepat-cepat bagi tahu saya tau ! saya nak sangat keluar . tak mahu duduk dalam umahh . so boring ! lagi pon sementara saya masih ade dekat sini sebelom saya pergi melaka , saya nak keluar dengan awak dulu . saya nak cipta kenangan yang  manis antara saya dengan awak , okeyh ? tau2 . saya tunggu . tapi kalau boleh , kalau nak ajak saya keluar tuu , jangan laa secara mengejut . jadi kelam-kabut saya tahu ! yang tuu saya tak suka . 
okay laa . bai !

wasalam ~

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)