HARI NI SAYA AMEK RESULT SPM !

Thursday, March 21, 2013


 Assalamualaikum  
hai semua ! alhamdulillah , lia berpeluang untuk buka blog . setelah lame lia tak bukak . haha . disebabkan kesibukan yang teramat . sejak lia kerja nii , semua macam tak berape nak terurus . -..-

nasib baek mama lia ade . tapi mama lia jadi tukang membebel dekat lia jelaa . haha . but lia sayang mama lia .. ! huhu . mama lia paham lia . and banyak simpan rahsia pasal lia tau ! al-maklum laa . lia nii nakal orang nye . hee . kalau papa lia tahu , memang habis laa lia . naseb baek mama lia banyak bersabar dengan lia . hikhik . mama . u are the best mom for me ! :D

okay laa . kita kembali kepada tajuk asal . tujuan lia bukak blog and taip-menaip nii . tak laen tak bukan hanye nak bagi tahu pasal result SPM lia . tak mau laa sembunyi2 . sharing is caring kan ? :)
amacam dengan result korang2 semua ? alhamdulillah , result lia boleh dikatakan okay and sedap mata memandang . walaupun result lia tak laa segempak macam result korang-korang semua tapi lia tetap bersyukur . alhamdulillah . :)

nak tahu lia dapat berapa ? ermm . lia dapat 3A . alhamdulillah . kalau gred dalam slip SPM , 1A 2A- 2B 1C+ 1C 3D . yang tak boleh terima tuu yang dapat gred D tapi nak buat mcm mane . terpakse laa redha . korang-korang semua . jom share dengan lia . korang pulak dapat berape ? tak payah malu2 :) 

tadi time lia tengok result lia , tetibe-tibe bakal mak mertua lia panggil . atoyai . time tuu nervous kot . sebab bakal mak mertua lia nak tengok slip keputusan SPM lia . sebab bakal mak mertua lia tuu cikgu BM lia . huhu . nak tahu bakal mak mertua lia cakap ape ? heee . die cakap , tak pe la . okay laa nie . sekarang berusaha untuk dapatkan tempat dekat ipta . insya-Allah . cume die terkejut sebab lia tak dapat A untuk subjek BM . siez frust ! -..-

okay laa . tuu je lia nak kongsi dengan korang-korang semua . jangan lupe bagi tahu korang dapat berape aww ! :) and doakan lia dapat masuk ke ipta terutama Uitm . hope sangat dapat masuk sane . Amin ! korang doakan lia erk ? lia pon akan doakan korang-korang semua . :)

You Might Also Like

1 comments

  1. congrats kak ! kputusan akak tu dah ok sangat. jeles tengok result spm tahun ni >,< tahun ni giliran saya pula :(

    ReplyDelete

drop here your comment.:)