AKU MINAT GROUP BIGBANG !

Tuesday, May 14, 2013



✿ Assalamualaikum 
hai semua .. selamat tengah pagi .. :) entry lia kali nii .. hehe .. Oh My God ! my second hero ... T.O.P (bigbang) after my boyfriend .. :3 sebenar nya dah lame lia minat dekat T.O.P nihh .. cuma dulu tak lahh macam sekarang .. terlampau minat dekat T.O.P ! >< hensem yoooo ! jatuh hati betol bila pandang muka die ... tapi muka pakwe aku lagi aku jatuh hati .. huhu

setiap kali lagu baru yang keluar oleh bigbang .. aku akan try untuk download dari lappy aku or bluetooth dari kawan-kawan aku yang same minat BIGBANG macam aku .. ;) kalau korang semua nak tahu .. dulu aku benci sangat dekat kumpulan BIGBANG nihh .. nak tahu sebab ape aku benci ? sebab video lagu dieorang TERLAMPAU terokkk .. bagi aku lahh . -.-

tapi tak lame kemudian .. entah macam mane entah .. tak de angin .. tak de ribut .. aku jatuh hati dekat si T.O.P nihh . so automatik laa aku minat dekat kumpulan BIGBANG nihh .. haa .. dalam sekelip mata je tauu aku minat sangat2 dekat group nihh .. hebat tak ? hebat tak ? ;)

sekarang fenomena cerita RUNNING MAN .. ermm .. aku minat gakk dekat running man .. tapii .. aku rase .. aku lebih setia pada yang satu lahh .. hoho .. soryy laa running man .. awak no.2 . ;) errr .. sebenarnya aku ade niat .. niat ke ? ermm .. teringin nak pii holiday dekat KOREA .. kalau bolehh laa .. nak jumpa T.O.P . >_< please lahh .. please lahh .. nak jumpa T.O.P .. :3

kalau boleh .. nak pergi dengan orang yang tersayang .. kalau pergi dengan family .. huh .. parent aku tak minat korea .. so dieorang tak mauu ikot .. sedih kot ! ;( so better pergi dengan yang tersayang tuu jela .. kalau bolehh pergi lahh .. tengah on the way kumpul duit

 AWAK ! AWAK PONN KUMPUL DUIT JUGAKK TAU ! KITA PERGI HOLIDAY DEKAT KOREA NANTY OKAY ? ;) BOLEHH TAU .. BOLEHH TAU .. TERINGIN SANGAT NIHH NAK JUMPE T.O.P . KALAU ADE REZEKI LAHH . KALAU TAK DE REZEKI , ADE GAMBAR T.O.P KLON PON JADI LAHH . -_-
ohh yaa ! dalam banyak-banyak lagu BIGBANG .. lagu yang paling aku suka ..


~ kat dalam nihh , T.O.P macam samseng but still cute ! -_- ~

- dalam video nihh , T.O.P seriusss hensem -

- kat dalam nihh .. T.O.P cute ! :) -

tiga lagu nihh aku paling suka .. sebenar nya banyak lagi lagu BIGBANG yang aku suka .. antara nya BAD BOY , MY HEAVEN , WITH U and laen-laen .. lebih senang .. semua nya best2 lahh . haha .. 

ermm . okay laa . tuhh je kott entry kali ni .. 

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)