AKU TAK BOLEH DENGAR NAMA DIE !

Saturday, May 18, 2013

heyy awak . saya nak bagi amaran dekat awak !

hai semua . ermm . malam nii lia tak de keje .. saje jee nak berblogging and taip-menaip ..
lagi pon sekarang lia tak maen message dengan si die .. gaduh -.-

actually nak cakap gaduh .. ermm . entahh laa . tak tahu lahh same ade kami gaduh atau pon tak sebenar nya . tak de lahh . siang tadi kami berdue okay jee . siap gelak2 lagi time gayut . kami gayut lame tau . sebab ape ? sebab kami budak budyyyzz ! paham tak ape maksud yaya ? kami guna sim digi Buddyyzz . :) die free call and sms . so kami gayut laa sepuas-puas nya . tapi had limit nya hanya lahh selama 45 minit . after dah 45 minit , die secara automatik akan putus kita punya panggilan . alahh . lepas die letak .. kita call balekk macam biase . :) cuma had die selama 45 minit .. korang gayut lahh sepuas-puasnya dengan orang yang tersayang .

nii bukti yang yaya tak tipu . untung tau pakai sim digi budyyz . so ape lagi . jom pakai buddyyzz macam yaya . *PROMOTE*

okay . sambong balekk . time tengah borak2 sambil gelak2 dengan die .. tibe2 die ajak keluar tapi  kawan laen ade jugak laa . yaya okay je . Insya-Allah boleh kott keluar . mybe lahh . tak konfem lagi .. tapi bila ade part die cakap ade seorang kawan iaitu capital W pon ade sekali . maksud yaya die join sekali . okay . SAMPAI MATI YAYA TAKKAN JOIN LA !
huh ! emo balekk . soryy . yaya tak boleh dengar nama die . please lahh . yaya BENCI dengan nama tuhh okay ! -.-

erghhhh ! daripada ada mood terus tak de mood . lagi2 bila yaya dapat tahu yang si die pon ade contact dengan 'die' dekat Instagram . kat tempat laen yaya tak tahu . mybe ade jugak . ahhhhh ! terpulang dekat die laa nak contact si capital W urhh ! yaya tak kesah rr . tapi jangan harap perangai yaya akan kembali pada asal . i'm sorry dear . 

SORYYY SANGAT !!!

okay laa . nga tak de mood . bye semua .

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)