DAPAT KPTM ALOR STAR ? NAK TERIMA KE TAK ?

Tuesday, May 21, 2013


      
Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) hai semua . ermm . yaya tak boleyhh lama-lama bukak blog . huhu . yaya bukak blog ponn sebab nak share something dengan awak awak awak semua . ermm . tapi sebelum tuu . awak awak semua kena baca entry yaya nii dulu . klik sini . okeyhh . dah baca ? ermm . yaya kann ade buat permohonan dekat kptm . and alhamdulillah bila yaya check tadi .. yaya dapat dekat kptm alor star , kedah . jauhh tuu . errrr . ( dalam hati suka sebab dapat jauhh  >.< ) sebab yaya suka merantau . :)

agak-agak nya okayy takk kalau yaya masuk KPTM ? bagi pendapat pleasee . tapi sekarang yaya tengahh tunggu politeknik and nak buat rayuan UPU dulu . pape ponn tolong bagi pendapat yaa ! thank you :) okay . tu jee . bye 

You Might Also Like

9 comments

  1. Salam Yaya. Dimana mana pun kita belajar adalah kerana Allah. Ilmu Allah tu luas. Insyaallah kalau niat kita nak belajar, pasti dipermudahkan. Kalau Yaya still confuse, Yaya buatlah Solat Istikharah..Insyaallah, yang terbaik akan Yaya dapat. ^^

    Tanya diri, Liskan kebaikan dan keburukan, than Yaya akan nampak semua tu.

    Good Luck ^^

    ReplyDelete
  2. Okayy kak . Terima kasihh . :)

    ReplyDelete
  3. gud luck..pergi larh..janji benda yg kita minat..rugi tak smbg(^_^)

    ReplyDelete
  4. Okay . Terima kasihh . :) insya-Allah saya akann buatt pilihann yg terbaekk .

    ReplyDelete
  5. Buat la keputusan dengan bijak , ishtikarah tuu penting :) Ikut pengalaman kawan akak , rugi siapa yg dah dpt KPTM tpi tak pergi . Huhuu , ape2 punn good luck yerrr ^^

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.. maaf..akk bru bukak ask fm..maaf lambat ye :) hurm.. KPTM..akk tak tahu sgt sal KPTM ni..cmne peluang kerja dn sbgainya. cuma.. yaya buat istikharah..minx petunjuk dr ALLAH. :) tanya pendapat mak n ayh mcm mna.. kalau yaya mint..go on :) kita buat bnda kita mint ni ase seronok bila belajar kn? kat mana kita ada pon,ilmu tu kita tuntut untuk kebaikan kita.yg pnting niat kerana ALLAH.. rezeki jangan isau..ada bahagian kita.. yaya ckp nak tnggu uitm kan? yaya tnggu dulu.. keluar result yaya buat pilihan..kalau tak dpt..rezeki yaya kat sini lah kot.. mana kita tahu kan.yg pnting..kena doa selalu.minx petunjuk ye :) tu je pndpt akk... gud luck..all the best dear

    ReplyDelete
  7. lgi stu..law nak minx pndpt apa2 yaya boleh komen kat blog atau tnggal jejak kat shoutbox..akk jrg bukak ask fm :)

    ReplyDelete
  8. hye. tasneem dari KPTM alor setar jugak. and next year, tasneem dapat tawaran sambung kat oversea. tasneem dah senier kat KPTM alor setar. at least 6credit untuk buat loan mara. tak rugi kan. good luck, jumpa dekat KPTM ye :))

    ReplyDelete

drop here your comment.:)