MY SMARTPHONE WARNA PINK + PUTIH !

Monday, May 20, 2013



✿ Assalamualaikum 
hai semua .. bertemu lagii kita yaa ? okay . now yaya nak share something . ermm . hari tuu yaya ade keluar dengan mama yaya pergi kajang . amekk ic no. yaya yang baru .. sebab ic yaya yang lama dah tak bolehh guna . cip tuhh dahh rosakk . ni semua sebab time yaya nak amek test komputer untuk lesen kereta laa . ade orang tuhh pergi calar-calarkan yaya punya cip ic . sabar jekk . tak pasal-pasal yaya kena buat yang baruu . huh !

time yaya and mama on the way nak balek rumah , yaya and mama singgah dekat bandar teknologi kajang japp sebab mama nak beli barang .. tapi yaya tak ikot mama masuk dalam kedaii . mama sorang jee yang masokk . yaya just tunggu mama dekat luar jee . time yaya tunggu mama , yaya ade nampak satu kedai jual casing handphone .. so yaya singgah dekat kedai tuhh japp . sajee nak usha-usha . takot-takot ade yang berkenan kee ? yaya cari lahh casing untuk handphone SONY sebab yaya pakai sony xperia j . cari punya cari . akhir nya jumpa jugakk . sebab kalau casing untuk sony xperia nihh payahh sangat nakk jumpaa . yang paling banyak ponn casing untuk sony X8 . semua casing die comel-comel . 

yaya ponn belek-belek laa casing tuhh . banyak jugakk pilihan die . maksud yaya warna die . semua lawa-lawa . yaya ade berkenan dengan colour pink and purple . lawaaaa sangattt ! mula-mula yaya nak beli due tauu . tapi fikir punya fikir baek yaya beli satu jehh dulu . mybe ade casing yang lagi lawa lawa yaya akan jumpa nanti . mane lahh tahu . :) so yaya beli satu jelahh . nak tahu colour ape yaya beli ? yaya beli colour pink ! sebab yaya minat colour pink .. comel jeee . 

casing tuhh bagi yaya murahh je . hanya harga rm15 . pada asal nya harga die rm19.90 tapi die bagi murahh . huhu . nak tengok ?

Photo

Photo

Photo

sebelum nii yaya ada buat wallpaper picture T.O.P Big Bang sebab yaya minat sangattt dekat bigbang .. lagi-lagi T.O.P . hensemmm yoooo ! hoho . tapi sekarang dah tukar pakai wallpaper laen pulakk . hihi . saje tuka-tuka . kalau yaya pakai internet , memang banyakk laa yang yaya download . naseb baek memory banyakk lagi . :) antara yang yaya download :

Photo

yaya pakai wechat , whatsapp , LINE , TANGO , skype . sebelum nii yaya pernah download viber and cubie tapi yaya delete balekk sebab tak guna ponn . hehe . *buat berat memory jee*

sekarang yaya pakai wallpaper laen pulak . ade tiga wallpaper yang yaya selalu guna . wallpaper tuu semua yaya tukar-tukar . hehe . sebab yaya cepat boring . nak usha tak ? jommmm ...

Photo
- selalu yaya pakai -

Photo 
- yaya tengah pakai sekarang -

Photo
- insya-Allah lepass nii kot yaya pakai . hikhik -

bagi yaya laa . best sangat tauu pakai sony .. bagi yaya laa . tapi pendapat masing-masing kan . setiap jenama ade kelebihan dan kekurangan nya . tapi yaya ingat yaya nak setia jee pada yang satu kott . mybe lahh . :3 ingatkan nak pakai blackberry tapi bila dapat tahu blackberry selalu HANG jee so yaya amek keputusan pakai sony . sebab kalau yaya pakai samsung , family semua pakai samsung . yaya nak laen dari yang laen . biar laa yaya seorang jee pakai SONY . tapi SONY memang best tau ! gambar die lawa . jelass . and lagu die bila dengar ponn best gakk ! :) tak rugi kalau beli SONY . hehe . btw insya-Allah kalau ada rezeki lebih , nak upgrade ke SONY XPERIA Z pulak . heee . 

okay laa . sampai di sini sahaja entry yaya kali nii . semoga kita dapat berjumpa lagi di laen hari . bye 

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)