YAYA BUAT APE JE DEKAT RUMAH TIME CUTI ?

Tuesday, May 21, 2013




✿ Assalamualaikum 
hai semua .. ermm . bertemu kembali kita yaa ? amboii . kalau yaya bukak blog , masa cepat jee berlalu . yaya rasa yaya baru jee bukak blog . hee . ermm . semenjak yaya punya blogskin dah tukar , yaya jadi rajin pulak untuk update blog . dulu yaya jarang update blog . update ponn takk selalu sebab kekangan masa . kerja kann ? biaselahh . budak rajin :P haihh . so now what should I do ? hmm . i don't know . i'm just waiting for my result from kptm and politeknik . UPU memang sah-sah tak dapat . and yaya kena buat rayuan pulakk  24 meii nii . haihhh . tak pelahh . nak masukk universiti punyee pasal . 

and sekarang ape yang yaya buat ? okayy . soalan yang sangat baguss ! yaya sekarang dokk hendapp dalamm rumahh jee . tolong kemass umahh . tengok tv .. online ( dalam fon and lappy ) .. kadang2 kalau dah terlampau bosann sangat , yaya bukak laa blog nii . taip benda yang merepek-repek . hihihi . tapi yang tak bolehh blahhh . nak tahu yaya buat ape bila time2 cuti nii ? cuti ke ? ( kau jee yang cuti . kawan2 kau semua pergi sekolahh ) haha . whats everrr ! hahaha . nak tahuu takk . yaya dekatt rumahh kerja nya ushaaa blousee and macam2 dekat dalam facebook . bagusss takk ? >.< and then yaya ponn dapatt kawann baruu . bukan lelaki okayyy tapi perempuan . same like me . happyyy sangatt . die tak sombongg . and peramahh orang nyaa . kami baruu jee kenal tapi dahh rapat macam adik-beradikk . cumaa kami belom jumpaa face to face . nak tahuu sebab ape yaya cakap macamm tuhh ? sebab rumahh yaya dengann die dekatt jee . satu fasa . huhu . 

umorr ponn samee . kite orangg asyikk mention dekatt twitter jee . macamm mana korang berdua boleyhh kenal erkk ? ermm . yaya kenal die dalam wechatt . mula-mula die add yaya . disebabkan die perempuan so yaya accept die jadi kawann yaya dalamm wechat . kalauu lelaki add yaya dalam wechatt . haha . jangann harapp laa yaya nak accept . soryy okeyhh ! yaya nak jage perasaann buahh hati kesayangann yaya tuhh . nanti die mengamokkk laakk kang kalauu yaya accept . buahh hati yaya tuhh kalau mengamukk , perghhh ! meletopp wooo bumi nii . hahaha . walaupun seorang yang sanagt penyayang die tuhh tapi garang sebenarnya tau . garang kee ? bukan garang tapi panas barann . :P  ermm . nak tahu takk nama kawan baruu yaya tuhh sape ? namanya HAZWANI ZAINAL . sedapp kann nama die . yaya tak sangkee die sama umor dengann yaya . and now die ponn tengahh tungguu reslt from KPTM jugakk same dengann yaya . :) hope kita dapatt same kawasan yee awokkk ! heee . insya-Allah kalau kiteorang ade rezeki masukk situhh ,

 ouhhh yaa ! yaya nak tanyaa . ermm . nanti bila kiteww tengahh sambungg belajar dekat mana-mana kolejj or universiti , kiteww mesti kenaa ada lappy keeaa ? untuk kegunaan dalam pembelajarann yee ? pleasee help me . answer that question please okayy ! thank you so muchh ! hee . if you answer my question only ! hahaha . justt kidding . :D

okayyy laa . sedar tak sedarr rupa nya dahh pukol 5 pagii . mataa yaya ponn dahh mulaa nakk ngantokk . lepass nii azan zohor subuh nak berkumandang dahh . okayy laa . selamatt malamm n selamatt pagi yaa ! bye 





You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)