BAJU YANG AKU ORDER DAH SAMPAI :D

Thursday, June 06, 2013

Assalamulaikum andd annyeonghaseyoo . :) sekarang aku nak cerita perihal baju yang aku order dalam internet . Hari jumaat aku order dengan satu kedai online ni . Die jual pelbagai jenis baju yang cantik2 andd aku ada tertarik dengan dua baju ni . Andd due baju tu adalah corak yang sama . Bentuk love . Comel sangat .

Lagi pon baju tu free size . Masa mula2 aku dapat parcel tu , of course laa kita rasa semangat nak try pakai kann ?? Al maklum laa baju baru . *aku ni jenis kaki shopping* kalau nampak baju yang lawa2 jee mesti nak beli . Haa . Itu laa aku . :3

Aku beli baju tu sebab ada promosi . :D die nak buat penghabisan stok . So die jual dengan harga rm25 SAHAJA ! Murah kann ?? Disebabkan murah so aku angkat la due helai baju . :) dah lama aku cari baju corak macam tu . Hari tu aku ade nampak baju yang macam aku nak ni dekat KL tapi time tu ramai sangat orang yang datang untuk membeli-belah so tak jadi laa aku nak pergi usha baju tu . Sedih tu memang la sedih tapi tu lahh . Dulu je . Sekarang dah ada depan mata so buat ape nak sedih lagi . Hehehe . Tunggu aku nak pakai jeaa :D

You Might Also Like

2 comments

drop here your comment.:)