JELESSSSS NYA KAKAK IPAR DAPAT JUMPA KIM JONG KOOK !

Tuesday, June 18, 2013

Assalamulaikum andd annyeonghaseyoo . :) sape dekat cnie suka tengok cerita running man ?? Of course laa memang ramai yang tengok . Konfemm laa kann . Termasukk laa akuu . Akuu ngaku akuu memangg suka tengok cerita running man . Best ! Kelakar sangat !!

Air mata aku asyik keluar jee setiap kali tengok cerita tuu . Air mata aku keluar bukan sebab menangis okayy ! Tapi disebabkan cerita tuu kelakar habess ! Alep pon layan cerita tu . Huhu . *tak sangke*

Tapi aku kesian . Aku tak tengok cerita running man dekat tv tau . Aku tengok dekat laptop jee . Aku tengok pon time ade peluang andd time aku free . Kalau aku bosan , aku layan running man ahh . Hahaha . Memang hilang terus rasa bosan aku . Hehe .

Dalam cerita running man , korang minat sape ?? Kalau aku , aku minat dekat KIM JONG KOOK ♡ ohhhhhhh hensem nyaa , comel nyaaaa ! >.< aku seriously terlampau minat dekat die sebab die spoting sangat ! Aku memang terlampau minat dekat die tapi tak de laa sampai obses . Huhu

Bila aku dapat tahu yang kim jong kook akan datang malaysia . OMG !! Nak sangat jumpa die kodd ! Tapi aku tak boleh . Nanti mama aku membebel sebab banyak lagi nak pakai duit untuk aku punya pengajian nihh . So okayy . Xpela . Aku redha .

Next time kalau kim jong kook datang malaysia lagi , aku akan tetap jugak nak pergi . WAJIB ! Sebelum ni dah terlepas nak jumpa kim jong kook face to face . *sedih* lepas ni aku tetap nak pergi jugak ! Muktmad ! Ohh yaa . Lagi satu kalau big bang datang dekat malaysia lagi , aku nak pergiiiiiiiiii tengok konsert tuu . Nak tengok . Nak tengok . Nak tengok T.O.P big bang ♡ . -> awak , temankan saya yaa <- *alep* hehe . Sayangg saya kann ^^

Ni lagi satu hal . Kakak ipar andd abang ipar aku pergi jumpa kim jong kook tempoh hari . Alep bagi picture kakak ipar andd abang ipar aku dekat dalam wechat . Mula-mula aku ingat alep bagi picture die . Bila aku bukak jee wechat , terkejut berukk aku !! Seriously aku raseee jelessss sangat . JELESSSSSSSSSSSSSSS NYA ! Untung lahh dapat jumpa kim jong kook . Aku tak de peluangg lagi . Abang ipar aku lagi lahh tak boleh tahann . Memangg dekat sangat dengann kim jong kook . Tangan letak dekat atas peha kim jong kook . Makk aii . Dah lebih tuu . Kalau macam tuhh , aku pon nak jugak ! :3 *nak nangis*

~ kakak ipar aku yang cun tuhh pakai shawl hujung sekali belah kanan . Comel kann ?? :3 abang ipar aku pulak yang duduk sebelah kim jong kook . Kat ctu rasenyaa sorang je kan laki . Tu abang ipar aku la tuhh . OMG !! Jeless sangat ! Huhu

You Might Also Like

5 comments

  1. wah bestnyerdpt jmpa kjk! kte minat dye dlm rm!

    ReplyDelete
  2. @ Mysara Ab Rahman kann ?? best sangat kood !

    ReplyDelete
  3. hahaha..family pic with kjk..hehe..mmg best!!he so humble,sporting n handsome..next time he come u should go..awesome guy lah dia :)

    ReplyDelete
  4. Wah...kite same la.saye minat running man dgan big bang.tapi!!kalau nak tau t.o.p tu bestfriend saye.tiap2 malam berkakao..hikhik..

    ReplyDelete

drop here your comment.:)