JUBAH ITU UNTUK AKU SEBENARNYA ??

Saturday, June 01, 2013

Assalamulaikum and annyeonghaseyoo . :) actually malam ni aku nak cerita something dengan korang semua . Cerita aku ni tak de laa gempak manee . Hee .

Akuu tak sangke dapat jubah baru daripada mama . Jubah ala-ala princess pulak tuu ( kembang bawah ) . First mula-mula mama tunjuk jubah tu dekat aku , aku just biasa2 je tengok jubah tu padahal dalam hati berkenan dengan jubah tuu .
Bukan nya senang nak cari jubah macam tu . Bagi aku jubah tu nampak exclusive . :) dah la kembang bawah . Memang aku jatuh hati betol tapi itu bukan jubah yang mama nak bagi kat aku . Aku tahu tu . (-.-)

Mesti mama nak hadiahkan baju tu dekat orang laen or sebenarnya baju kawan mama . Dah la jubah tu saiz 38 . Memang muat dengan aku walaupun pada asal nya saiz aku 36 . Tapi saiz 38 pon okayy jugak cume bahu tu lebih besar sedikit laa .

Bilaa aku fikirkan balekk . Ermm . Aku rase jeles pulak dengan orang yang empunya jubah tu . Sedihhh ~ jubah tu okay . Tak nampak sendat pon andd tak ikot bentuk badan aku . Kalau ada dinner dekat luar , memang sesuai pakai jubah tu . Ini tak . Pakai baju sendat2 . Nampak bentuk badan . Belah sini . Belah sane . Sexy cni . Sexy sne . Haihhh .

Bila aku tanya dekat mama .

'cantik la mama jubah ni . Jubah princess pulak tu . Berapa harga ni mama ??'

Mama aku cakap .

'kenapa tanya ?? Kakak nak bayar ke ??'

Haa ? Bayar ? Itu bukan jubah aku ponn . Buat ape aku nak bayar . Lagiponn aku tanya je harga die . Tapi perli yang aku dapat . :(

'kakak . Jubah tuh untuk kakak la . Mama beli tadi time shopping dengan kawan mama . Tinggal colour tu je . Colour laen dah habis . Tapi mama tengok colour tu dah lawa dah' .

What ?? Biar betul mama ni jubah tu aku punya ?? I don't believed . Aku tak sangka jubah tu sebenarnya aku punya . Memang aku tersengihh sampai ke pipi laa . *tak sangka*

Aku tanye . 'berapa harga die mama ?? Nampak macam mahal jubah ni .'

Mama aku cakap .

'jubah tu kakak nak tahu berapa ? Harga die rm240' .

What ?? Rm240 ?? Biar betul mama ni . Butik pakaian mane la mama aku serang sampai tersangkut beli jubah untuk aku .

Ape pon thanks mama belikan baju untuk kakak . :) kakak suka sangat !
K la . Itu aje nak cerita . Bye ♡

You Might Also Like

1 comments

drop here your comment.:)