KALAU DAH JADI STUDENT U KENA ADA LAPPY SENDIRI KE ?

Sunday, June 02, 2013

Assalamulaikum andd annyeonghaseyoo . :) hai semua . Ermm . Tujuan aku nak story mory hari ni just nak tanya . Okayy . Aku dah habis form 5 andd insya-Allah akan melanjutkann pelajarann ke peringkat diploma pulak . Soo aku nak tanya korangg semua . Especially kakak kakak senior yang dah graduate or still study lagi dekat U .

Time belajar dekat dalam U , memangg kerap guna lappy ( laptop ) ke kalau pensyarah ade bagi assigment ??  Sebabb aku ni baru nak melalui semua ini . *kecian kann . -.-*

Sebabb tu akuu tanyee . Hee . Kalau tak , aku nak prepare satu lappy untuk kegunaann study aku nanti . Tolongg aku ye . :) tq

K bye ♡

You Might Also Like

2 comments

  1. yep laptop tu perlu hehe coz there will be times when lecturer bagi individual assignment.

    ReplyDelete

drop here your comment.:)