KEDAI ONLINE SHOP YANG SELALU AKU ORDER ANDD BELI :)

Wednesday, June 05, 2013

Assalamualaikum andd annyeonghaseyoo . :) okayy . kali nii aku bukan nakk promote ke hape . aku just nak kongsi ape-ape tentang aku dekat dalam blog ni . okayy . sejakk-menjakk ni aku kalau nak shopping , aku dah tak keluar dahh . keluar ponn just nakk pergi bankk je sebab nak bank-in duit . aku sekarang tak de dah keluar pergi kuala lumpur ke sana ke situ ke . sebab ape ? malass tanda seru haha . aku sekarang ape-ape beli online je sekarang ni . sebab senang . semua barang yang di order sampai depan rumah . kita just keluar pergi tulis nama , ic andd tanda tangan . kann ? easy kann ?

dekat sini aku nak share online shop yang aku selalu beli terutama baju , seluar and kosmetik . semuanya aku beli dalam online . and ade yang aku tengah order sekarang . tunggu nak bank in duit jee esok . insya-Allah . :)

love first :-


dekat sini aku nak cerita . kedai sheera aya shop ni jual pelbagai baju (blouse ) yang sangat2 laa kawai . harga pon tak mahal . murahh je . nak tahu berapa kalau beli satu baju ? rm29 pcs . murah kan . kalau korang semua borong tiga baju , korang dapat free postage . so jimat duit korangg . aku syorkan korang kalau nak beli ,korang borong sampai tiga helai baju sekali gus jehh . dekat sheera aya shop tuu macam-macam baju korang boleh dapat . contoh nyaa .

- nampak kawai die dekat ctu :3 -

love second :-


ermm . miraa kawaii shop ni pon antara kedai utama aku beli blouse . aku rase mira kawaii shop dengan syeera aya shop macam ada hubungan ajee . sebab muka dieorang punya owner hampir sama . anddd banyak baju yang due2 kedai online ni jual hampir banyak yang sama tau . tapi aku suka beli dekat miraa kawaii shop . hari tu aku ade order dengan miraa kawaii shop . andd alhamdulillah barang yang aku order sampai jugak sebab aku dah order lama tapi dalam 4 ke 5 hari entah baru sampai . tak pe lahh . asalkan sampai dengan selamat . 

nak tengok blouse yang aku beli dekat miraa kawaii shop ? seperti yang aku cakap tadi . rugi kalau just beli satu blouse jee . tengok macam aku . borong 3 blouse sekali gus tau tanda seru hahahaha

Photo: Baju yang diorder from mira kawaii shop dh sampai . Terbaek lahh ! (Y) cantik sangat ! 
#betul2 kawaii >_<


love third :-


now aku nak cerita . barang-barang yang die jual dekat cnie superbb betol tanda seru macam-macam dia jual tahu tanda seru lotion pencerah , scrub andd laen-laen . sekarang aku tengah booking 2 lotion and 1 sabun mandi . function dia menakjubkan tahu tanda seru nak tahu ape barang yang die jual ? klik hisyfadz Beauty Home dekat atas tuhh . antara lotion yang aku order . 


-ni lotion untuk putihkan + lembutkan kulit kita -
rm35


- scrub luar biasa yang menanggalkan banyak daki degil dekat badan kita -
rm37


- sabun salt untuk buang daki tersembunyi dalam kulit kita -
rm10 jee sebotol 

love fourth :-


ni ponn tempat aku shopping gakk . dekat sini aku beli lotion andd eye liner . memang aku cepat2 beli sebab esok last promotion untuk 3 barang yang die jual . nak tahu aku beli ape ??

taraaaa tanda seru


- untuk putihkan kulit - ( memang magic tanda seru )
rm40 ( harga sebenar )
sekarang ada sale rm30 jeee tanda seru

andd 


- pensel and liquid - ( 2 in 1 )
rm13 ( harga sebenar )
ada sale sekarangg rm11 jee tanda seru

lawa kann packaging die tanda seru >.<

okayy . untuk kali ni tu jeaku dapat konsikan dengan korang . nati bila barang yang aku order dah sampai , aku buat review bagi setiap barang tu okayy tanda seru  kalau nak order or another pertanyaan tentang barang-barang dekat atas , klik jee setiap link kedai tu . 

k bye :>


You Might Also Like

4 comments

  1. akak pn suke beli on9 dik...lg senang..yg pntg kte kene pndai pilih kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah . :) cuma satu je yg susah . Rumah saya jauh dengan bank so susah ckit laa . Hihi

      Delete
  2. suka beli on9 jugak..thanks for sharing

    ReplyDelete

drop here your comment.:)