KPTM ATAU KUIS ??

Tuesday, June 11, 2013

Assalamulaikum andd annyeonghaseyoo . :) okayy . Now aku nak tanya pendapat daripadaa korangg semuaa . Akuu mula-mula hari tu dapat kptm alor star , kedah dalam bidang diploma in accountancy . Akuu daftar masuk 24/6 ni . Time akuu dapat tahu , akuu berpeluangg jugakk untukk menuntut ilmu , akuu rasaa happy sangat ! Alhamdulilah lahh . :)

Andd thenn semalamm waktu tengahh-tengahh malam akuu baru teringat yang akuu adaa apply dekat KUIS . Soo akuu try check bahagiann semakan permohonan KUIS . Hati akuu timee tu rasa berdebar laa jugakk sebabb coursee ape laa yangg aku dapat kann ? Hopee course perbankan islam laa . Akuu harapp sangat dapat course tuu . *cehh . Macam kauu konfemm2 dapat jee . :p

Andd thenn bilaa aku settle masukkan ic no. akuu , akuu dapat tahu sama ada aku dapat ke takk masukk . N result yang akuu dapat ialahh .......

¤ KEPADA ALIA SYAHIRA BT. MOHD ASRI , TAHNIAH DENGAN SUKACITANYA ANDA MENDAPAT TAWARAN UNTUK SAMBUNG BELAJAR DI KOLEJ UNIVERSITI ISLAM SELANGOR DALAM BIDANG DIPLOMA IN BANKING ISLAMIC ( perbankan islam ) ¤

Okayy . Akuu tak tahuu nakk cakapp apee . Yangg akuu bolehh cakapp time tuu hanyalahh ALHAMDULILAH . Akuu dapat course yangg akuu nakk . Tapi aku still konfiuss . Yang mana aku nak pilih ?? Account or perbankan islam ??

By the wayy , akuu sebelumm tuu ade apply rayuann UPU dalam bidangg sains geomatik . Entahh macamm mana entahh . Tak de angin . Takk de ribut langsungg , akuu bolehh minat course tuhh . Sebelumm ni akuu tak de terfikir ponn nakk amek course tu . Yangg akuu fikir time tuhh just nak amek course account and penyelidikann makanan sebab aku suka kaji bahan2 dalam makanan . Hehehe . Tapi tak jadi pulakk aku amek course account sebab aku lebih tertarik nak study about science geomatic . Akuu rasa course tu laen daripada yang laenn . Akuu tahu course tu memangg laa tak famous tapi ape kesahh akuu . Yang penting aku minat . :)

Kalau result rayuann ni aku dapat masuk dekat Uitm especially Uitm Arau , Perlis , aku dahh rasaa bersyukur sangat . Ya Allah . Hope sangat ! Aku hanya berserahh pada yg Esa jee . Kalau aku dapat U , aku akan tolak KPTM n KUIS . Tapi kalau aku tak dapat ?? Which one ?? KPTM or KUIS ??

Rase-rasenyaa mana lagi okayy ?? Bagi ideaa pleasee ! Tq ^^

- KLIK IKLAN NUFFNANGG AKUU DEKAT BLOG AKU YANG PALING BAWAH . TQ - :D

You Might Also Like

2 comments

  1. kuis pn bagus jugak...bila dpt 2 tmpt yg berlsinsn kos, yaya kene pk ikut kos mana yaya nk..apa matlamat, nk jadi apa in the future..so, dr c2 msti yaya tau nk pilih mana..:)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)