SABUN PENCUCI MANA YANG OKAY ??

Thursday, June 20, 2013

Assalamulaikum and annyeonghaseyoo . :) now aku nak mintak tolong awak awak semua . Semua orang mesti pakai pencuci muka kan ?? Pencuci muka ape yang awak awak semua pakai ?? Boleh tak bagi cadangann dekat aku sebab aku tengah cari sabun pencuci muka yang sesuai dengan kulit muka aku ni .

Pada pendapat awak awak semua , pencuci muka ape yang okayy ?? Macam muka aku ni . Kulit muka aku berminyak , berjerawat , berjeragat , nak kate bintik2 hitam . Rase nye macam tak de . Ermm . Entah laa . Tapi aku nak sangat cari produk pencuci muka yang berkesan .

Memang la banyak produk yang ada dekat pasaran sekarang ni tapi aku nak cari produk yang paling berkesan , berbaloi , andd semestinyaa murah harga nyee .sebab aku still student lagi . Hehe . Hope ada yang dapat membantu masalah aku ni . :)

TQ

You Might Also Like

3 comments

  1. kalau product yang sesuai untuk semua muka tak kesah la sensitif or not Safi in shaa Allah sesuai. tp keberkesanan dia lama juga.

    btw sye singgah ^^

    ReplyDelete
  2. kulit muka saya pun jenis yang camtu jugak.. pastu sy try botanical effects F3 brand mary kay.. alhamdulillah dah semakin okey.. F3 tu bantu kluarkan asid2 yg ada kat muka sy.. first tu ag truk la kn, sbb dy nak pulihkan.. then, bile dah kurg minyak tu, sy guna pncuci muka melacep mary kay plk.. smpai skg.. memandngkan pncuci tu dh nk hbs.. sy nk beli yg lain plk nutriwhite..

    ReplyDelete

drop here your comment.:)