SENARAI BARANG KOSMETIK DAN HARGA ( MURAH )

Monday, June 17, 2013

Assalamualaikum ..

CATHY DOLL PETIT TINT

★Anti penuaan
★Pemakaian yang konsisten boleh mem'pink'kan bibir anda secara semula jadi.
★Menghilangkan kesan gelap pada bibir sama ada faktor luaran/keturunan
★Tahan sehingga 12jam
★Mengurangkan garis2 halus pada bibir
★Mencegah bibir dari pecah2
★Merawat dan memelihara kesihatan bibir anda
* Boleh dijadikan sebagai lipstik Dengan pemakaian yang tebal
* Lip Gloss jika dipakai dengan nipis sahaja _~~ Super Natural

VIT C = pencerahan/menghilangkan kesan gelap
Q10 = Menghaluskan/melembutkan
Collagen = Menghilangkan garis2 halus dan melembabkan

RM10 ( exclude postage )

Photo: ★Anti penuaan
★Pemakaian yang konsisten boleh mem'pink'kan bibir anda secara semula jadi.
★Menghilangkan kesan gelap pada bibir sama ada faktor luaran/keturunan
★Tahan sehingga 12jam
★Mengurangkan garis2 halus pada bibir
★Mencegah bibir dari pecah2
★Merawat dan memelihara kesihatan bibir anda
* Boleh dijadikan sebagai lipstik Dengan pemakaian yang tebal
* Lip Gloss jika dipakai dengan nipis sahaja _~~ Super Natural

VIT C = pencerahan/menghilangkan kesan gelap
Q10 = Menghaluskan/melembutkan
Collagen = Menghilangkan garis2 halus dan melembabkan

DOLL EYELINER 2 IN 1 ( WATERPROOF )

 Waterproof.  Mata berus lebih tirus dan lembut, sgt sng nak apply.  Tak smudge dan tak mudah comot.  Warnanya pekat dan tahan lama.

RM 15 ( exclude postage )

Photo: Pilih2 nak packaging yg mana :)
Semua comelssss <3

RM13 ( excluded postage )

CATHY LGLUTATHIONE BB CREAM WITH SPF59

Size : 30gram

KEGUNAAN

seperti faundation yg biasa kita guna cuma spf dia lg tinggi dari faundation biasa kita guna..yg lg best sbb ada formula LGlutathione..sangat bagus untuk kita yg selalu terkena cahaya matahari terik..dengan adanya SPF59 ia mampu menghalang dri sinar UV yg membuatkan kulit muka makin gelap/ sunburn..

*sesuai untuk semua jenis kulit
*mencerahkan kulit wajah
* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat melembapkan dan menghaluskan kulit
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 59)
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...

RM 35 ( exclude postage )

Photo: Cathy Lglutathione BB Cream with SPF59
Size : 30gram

KEGUNAAN

seperti faundation yg biasa kita guna cuma spf dia lg tinggi dari faundation biasa kita guna..yg lg best sbb ada formula LGlutathione..sangat bagus untuk kita yg selalu terkena cahaya matahari terik..dengan adanya SPF59 ia mampu menghalang dri sinar UV yg membuatkan kulit muka makin gelap/ sunburn..

*sesuai untuk semua jenis kulit
*mencerahkan kulit wajah
* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat melembapkan dan menghaluskan kulit
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 59)
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...


LOHASHILL L-GLUTATHIONE SCRUB 

HARGA : RM37.00(wm) RM40.00(em) 
FUNGSI :
- Menyembunyikan Jeragat & lingkaran gelap yang tak sekata.
- membuang kotoran pada kulit anda dan sel-sel mati
-membuat kulit tubuh menjadi lebih fresh, lembut dan gebu.
- memberi kesan wangian sepanjang pemakaianya.
- menghilangkan pigmentasi.
- menyejukkan kulit
- mempercepatkan proses penggantian sel dan menghilangkan parut.
- menghilangkan masalah kulit kusam.

RM 37 ( exclude postage )

Photo: HARGA  : RM37.00(wm) RM40.00(em) FREE POS
FUNGSI :
- Menyembunyikan Jeragat & lingkaran gelap yang tak sekata.
- membuang kotoran pada kulit anda dan sel-sel mati
-membuat kulit tubuh menjadi lebih fresh, lembut dan gebu.
- memberi kesan wangian sepanjang pemakaianya.
- menghilangkan pigmentasi.
- menyejukkan kulit
- mempercepatkan proses penggantian sel dan menghilangkan parut.
- menghilangkan masalah kulit kusam.

CATHY DOLL L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM 

Photo: Mahu kulit yang kelihatan glowing dan super natural?

Cathy L-Glutathione Magic Cream boleh merealisasikan impian jelitawan2 sekalian. Saiz cream ni sangat besar dan boleh pakai 6-8 bulan. krim ni boleh pakai di muka dan badan . 2 in 1. 
Kami dah cuba krim ni, resultnya memang ohsemm!! Anda bila lagi? 

Mahu kulit yang kelihatan glowing dan super natural?

PM/ SMS/ WHATSAPP : 014-7407424

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...

HARGA PROMOSI : RM 40.00
Sabah/Sarawak : RM 43.00 
FREE POS

**TAMBAH RM5, DAPAT OBUSE LIP TINT FREE!!!~~~

138ml.

-sesuai pakai setiap hari

-wangi seperti losyen lain

-tak berminyak

-kesan pencerahan serta merta
-memberi kesan glowing
-menghalang dari sinaran UV yg mmpu rosakkan kulit
-boleh dipakai 1 badan termasuk muka
-Sesuai utk semua kuli lelaki dan wanita
Mahu kulit yang kelihatan glowing dan super natural?


Cathy L-Glutathione Magic Cream boleh merealisasikan impian jelitawan2 sekalian. Saiz cream ni sangat besar dan boleh pakai 6-8 bulan. krim ni boleh pakai di muka dan badan . 2 in 1. 

Kami dah cuba krim ni, resultnya memang ohsemm!! Anda bila lagi? 



Mahu kulit yang kelihatan glowing dan super natural?

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...

RM 40 ( exclude postage )



SPA LIGHTENING SALT

FUNGSI :-

Merangsang proses peremajaan dengan mempercepat dari sel kulit mati. Dengan campuran yang sempurna buah, garam mineral, vitamin E & C (AHA) dan air mineral murni, Spa Whitening Garam yang baik untuk memulihkan motisture dan menambah cahaya sihat untuk kulit, kulit anda akan menjadi lebih cerah dan lembut perasaan halus menyentuh. Bau manis lembut dari buah akan membawa anda saat kesegaran dan relaksasi.

Directions: POLISH tubuh anda atau kawasan kulit anda Spa lightening salt. Lalu dengan air bersih. Gunakan setiap hari untuk mendapatkan hasil yang sempurna.

RM 10 ( exclude postage )

Photo: 300gm.

RM10(tidak termasuk pos).

PRODUCT REVIEW/TESTIMONI : http://zoeyzauyah.blogspot.com/2013/05/product-review-spa-lightening-salt.html

FUNGSI :-

Merangsang proses peremajaan dengan mempercepat dari sel kulit mati. Dengan campuran yang sempurna buah, garam mineral, vitamin E & C (AHA) dan air mineral murni, Spa Whitening Garam yang baik untuk memulihkan motisture dan menambah cahaya sihat untuk kulit, kulit anda akan menjadi lebih cerah dan lembut perasaan halus menyentuh. Bau manis lembut dari buah akan membawa anda saat kesegaran dan relaksasi.

Directions: POLISH tubuh anda atau kawasan kulit anda Spa lightening salt. Lalu dengan air bersih. Gunakan setiap hari untuk mendapatkan hasil yang sempurna.


CATHY DOLL MAKE ME SNOW BODY CREAM +GLUTA & VITAMIN C

RM35 FREE POSTAGE! 
ADD ON RM2 FOR SABAH/SARAWAK.

Diperkuat dengan ACAIBERRY, GLUTA, VIT C, PROTEIN SUSU dan banyak lagi. 
- Mengandungi L-glutathione.
- Mebuatkan kulit kita jadi lebih halus, lembut dan cerah apabila menyapunya ke serata badan,
- Dapat mengurangkan kedut-kedut di tangan dengan berkesan apabila diamalkan.
- Membantu memutihkan kulit anda serta merta.

SANGAT WANGI DAN BOLEH DIGUNAKAN SETIAP MASA. SEPERTI CREAM @ LOTION LAIN.
Naturally Pampering Ingredients :
L-Glutathione Vitamin C&E,Collagen,Milk Protein,Fruit Extract,Arbutin,Nourishing Cotton Oil

Miracle Effects :
Brigthening and glowing the tired skin just like the endless fields ofreflected glitter looking snow when contact with sunlight..

Ingredients :
Aqua,Eau,Glycein,Glyceryl stearate SE,Cetyl Alcohol,Fragrance (Parfum) Tocopherol,Stearic Acid,Petrolatum,Dimethicone.



DENGAN PEMBELIAN MINIMUM 3 BARANG , FREE POSTAGE -


BERMINAT ?? 


PM di Butik Online Yaya ataupun whatsapp 0126763960 .

You Might Also Like

1 comments

  1. Semua produk cathy doll pd harga borong hubungi 0135000175

    ReplyDelete

drop here your comment.:)