Menyesal ..

Sunday, July 28, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo .

kini aku tak tahu nak buadd ape lagi . sekarang hanya perasaan takodd dan risau menyelubungi diri . sebab aku takodd dia tinggalkan aku satu hari nanti . aku takodd . sangat takodd .

aku sedar kini aku teramat sayang dekat dia and aku rasa telah berlaku perubahan dalam diri aku . aku tak sangka boleh sesetia ni . yup . aku hanya setia dekat dia seorang . andd hati aku totally hanya sayang dekat dia seorang tapi disebabkan sikap stupid aku telah merubah semua perangai dia terhadap aku . Ya Allah . aku rasa nak nangis . selama sebulan ni air mata aku aje jadi peneman aku .

aku tak sanggup kehilangan dia . aku sayang dia sangat2 . aku tak dapat bayangkan kalau dia tak de disisi aku suatu hari nanti ?? what should I do now ?? :'(

kalau aku buktikan yang aku setia and sayang dia sangat2 , dia tetap tak percaya dekat aku . and banyak kali jugak cara dia cakap yang dia macam nak tinggalkan aku . hmm . aku takodd sangat . aku tak nak lalui detik perpisahan tuuu . yaa . memang teramat pahit aku rasa . aku rindukan dia yang dulu . :(

salah aku sebab abaikan dia sebelum2 ni . and kini aku dah sedar yang aku teramat sayangkan dia . and tak sanggup kehilangan dia . dia sekarang totally berubah bila dengan aku . layan aku macam nak tak nak . tak macam sebelum ni . selalu ceria bila dengan aku . dia sekarang pon cakap yang dia takkan setia dengan aku dah . okay . memang hati aku sedih and sakit sangat bila dia cakap macam tu . aku takodd . hmm yup takodd sangat .

aku hanya mampu merayu . banyak kali dia suruh aku pergi cari lelaki laen . tapi aku tetap degil . aku tak nak tinggalkan dia . and tak boleh tinggalkan dia . aku teramat sayangkan dia . aku tak sanggup nak terima yang laen sebab hati ni totally 100% sayangkan dia . aku tak boleh terima kalau dia dengan perempuan laen . perasaan cemburu akan menguasai diri aku . aku tak dapat nak agak kalau aku dapat kawal ke tak api cemburu aku ni . aku takoddd tak dapat nak kawal and mybe aku boleh bertindak di luar kawalan . hmm . aku risau tu .

aku harap sangat dia tak tinggalkan aku . bagi laa aku last change . dulu aku silap and ambil ringan dengan apa yang dia cakap dekat aku sebelum ni tapi kini aku dah sedar dengan kesilapan aku sendiri .

aku nak dia balik . serious nak dia yang dulu . aku betul2 nak jaga dia . nak menyayangi dia sepenuhnya . sebenarnya dia seorang yang sangat penyayang and mengambil berat dekat aku . aku rasa amat2 terharu . disebabkan sikap dia yang tuu yang membuatkan aku terlampau sayang dekat dia . hm

seriously aku setia sangat dekat dia . disebabkan dia , hati aku keras tok menerima mana2 lelaki . disebabkan dia , hati aku tak de hati untuk usha or menggedik dengan mana2 lelaki . buadd ape sebab dah ade dia . yee . dah ada dia sorang pon dah terlebih daripada cukup untuk aku . and aku amat2 sayangkan dia . aku nak sangat dia kembali macam dulu .

aku takodd satu hari nanty dia tak ngaku dah aku ni awek dia . okayy . tu antara salah satu yang aku paling takodd . aku tak henti2 berdoa semoga hubungan aku dengan dia sampai ke syurga . ya Allah . makbulkanlah doa hambamu ini . amin ~

LAPTOP PART 2

Sunday, July 28, 2013


Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :)

now aku nak sambung balek entry aku yang sebelum ni . tak tahu entry yang mana ?? entry yang ni . dan kini segala nya dah terjawab . nak tahu papa aku beli dekat aku lappy ape ?? haa . nahh . tengok gambar ni .





lappy aku warna merah sebijik macam gambar dekat atas ni . :)

mesti korang tertanya-tanya ni lenovo ape kan ? okay . aku akan jawab . ni lenovo G400S . sebab apa ayah aku beli laptop lenovo G400S ni ?? kenapa tak beli sony vaio jenama laptop yang aku nak selama ni ??

ayah aku beli sebab specification die . pada pendapat ayah aku , lenovo ni amat berbaloi kalau beli sebab banyak keistimewaan nya . antara nya ... alah . korang baca sendiri laa specification dekat bawah ni . penat aku nak menaip . budak malas macam ni laa . :3


14-inch HD displayThe 14" LED backlit HD display (1366 x 768) delivers bright, crisp visuals in 16:9 widescreen on the G400.

Weighs Less Than 5lbs
Whether you're on the road, at the cafe, or on the way to class, at just 4.85 lbs, the G400 won't weigh you down.

AccuType Keyboard
The acclaimed AccuType keyboard is ergonomically designed to make typing more comfortable and to reduce errors.

Dual stereo Speakers With Dolby® Advanced Audio™ v2
Enjoy an immersive surround sound experience whether listening to music, playing games, or kicking back with a movie.

Ample storage
With up to 1TB in HDD storage on the G400 you don't have to worry about where to put all your data, videos, music and photos.

Fast Data Transfer
Move data between the G400 and other devices quickly with USB 3.0. It's up to 10 times faster than previous USB technologies.

Integrated Webcam
The G400's 1M webcam and microphone will help you enjoy web conferences or online video chats like you're really there.

Simple Maintenance
With OneKey® Rescue System, recovering from viruses or other technical difficulties is a snap. The Lenovo G400 laptop also makes it easy to back up your system and scan for and kill viruses.

Battery-Saving Technology
Lenovo Energy Management protects the long-term durability of the battery and uses advanced energy-saving technology to increase time spent between charges to up to 5 hours, giving you flexibility on the go.

WiFi, Bluetooth
With 802.11 b/g/n WiFi connectivity, 10/100 LAN, and optional Bluetooth® 4.0, you'll be able to connect wherever you go. 


 Warranty
- 1 year Lenovo Gobal Warranty (Lenovo Service Center)
Specifications

Specifications
ModelLenovo G400S 5937-5147 Laptop
Operating SystemForce feedback Genuine Windows® 8
ProcessorForce feedback Intel® Core™ i5-3230M Processor
- 2.6GHz, 3M Cache
Max Turbo Frequency 3.2GHz
Memory4GB DDR3
Hard Disk Drive 1TB HDD
GraphicsForce feedback NVIDIA® GeForce® GT720M 2GB
Optical DriveDVD Writter
Display type14.0" HD Display ( 16:9 ) Wide Screen
Integrated CameraYes
Sound and CommunicationsWiFi 802.11b/g/n, Ethernet Port
Multi in One Card Reader
Ports1 USB 2.0 ports
2 USB 3.0 port
1 x HDMI
1 x VGA
1 x Headphone / Microphone Combo
ColorsBlack
Battery5 hours (4-cell battery)
Dimensions336.6mm x 241.2mm x 21.0mm
Weight2.1kg
* Features, Package Content and Specifications are subject to change without prior notification.*

so korang dah tahu why ayah aku beli kan ?? n lappy aku  ni sesuai game . yahoooooo ! XD haha . sebab aku ni gila dengan game . bolehh laa dikatakan gila laa jugakk . 

okay . tu aje . byeee :) 

Laptop yang mana yang akan jadi milik aku ? PART 1

Sunday, July 21, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyo . laptop apakah yang ayah aku akan beli nanti ? Sony Vaio kahh ? Asus kahh ? Lenovo kahh ? or Acer kahh ? antara keempat-empat brand tuhh , brand yang aku paling minat adalah brand Sony Vaio . aku pon tak tahu kenapa aku boleh minat dengan laptop jenama sony vaio .

mybe sebab model nya nampak exclusive . tapi Asus and Lenovo pon nampak exclusive jugak . -.- mybe sebab cute kodd model die . arhh . takkan hanya disebabkan cute semata-mata . ermm . tapi ayah aku cakap Sony Vaio mahal harganya . kalau nak yang tahan tu harganya dalam rm2999 dan ke atas . kalau macam tu lebih baek beli laptop Apple terus ye takk ? hahaha

tapi ayah aku cakap model Asus pon okayy . model laptop die nampak kemas and lawa .


tapi aku ni jenis yang sangat cerewet kalau bab2 gadget nihh . bab2 fesyen pon same . ayah aku naek pening dengan aku . hahaha . kesian ayah dengan mama .

ermm . Asus pon okayy jugakk . aku tak kesah ayah aku beli laptop jenama ape pon asalkan aku ade laptop untuk siapkan laptop assignment aku yang makin berlambak . Asus yee ? ermm . nampak nya lepas ni aku nak download lahh cerita Twilight masuk dalam lappy aku nanti . hahaha . *peminat cerita twilight*

aku tak sabar nak tunggu ayah and mama aku balek . nak tahu dieorang belikan aku laptop jenama ape ? huhu . nanti aku update lagi bagitahu laptop ape yang ayah and mama aku beli untuk aku yee . :) byeee !

ENGLISH SUBJECT ??

Sunday, July 21, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . kalau korang semua nak tahu . aku adalah salah seorang manusia yang tak suka subject english . huhu . kesian kann ? dulu seriously aku tak suka dengan subject tuhh . aku tak tahu kenapa aku tak suka . mybe sebab bagi aku subject tuhh teramat susah pada pendapat aku lahh . aku lagi suka math daripaada english . menyusahkan betul -.-

Selama aku belajar time sekolah rendah andd menengah , mesti ada subject english . okay aku memang tak suka . tapi nak buadd macam mana . aku amek jelaa . aku ingat lepas dah abezz SPM , aku dah tak amekk subject english bila dah sambung belajar dekat kolej tapi rupa-rupanya ?? arhhhh . course aku ade jugak subject english . memang aku tak boleh lari laa daripada mempelajari subject english ni . nak tak nak aku terpaksa belajar jugak .

first day aku belajar subject english , okay jee . just mukadimah dengan lecturer . just memperkenalkan nama , duduk dekat mana and lagi satu soalan ape benda entah . aku tak ingat . fuhh . naseb baek tak start belajar lagi . lega aku XD

second day class english , okayy . lecturer dah mula bagi assignment . lecturer suruh setiap kumpulan buat pembentangan . aduhhh ! pembentangan . so maknanya kena datang depan and of course kena speaking english . okayy . mati aku ! menggigil badan aku . huh !

time hari pembentangan tuhh . okayy . aku buadd2 berlagak tenang . ececehhh . padahal dalam hati dah risau and takodd . tangan pon dah sejuk . time giliran aku buadd pembentangan . aku bentang laa ape yang aku paham . time part aku punya penerangan okayy jee . alhamdulillah . tapi bila sampai part kawan aku . waduhh . die rase takodd and malu sangat bila berhadapan dengan orang ramai . semua die nak harapkan aku dengan kawan aku lagi sorang je yang terangkan dekat depan . ape tuhh ? ape fungsi ade satu group kalau macam tuhh ? ermmm . tak pasal2 group aku kena ceramah free dengan lecturer . haihhh .

dah nasib . nak buadd macam mana . tapi sejak lecturer english tu ajar aku . aku rasa aku dah mula minat dengan subject english . mybe disebabkan aku pon bergaul dengan kawan-kawan aku yang amek course TESL and jugak kolej aku tuu 100% in english . so sebab tu kodd aku dah mula minat english walaupun english aku still lagi tunggang-langgang . hahaha

aku harap aku punya subject english dapat A untuk semester ni .dapat B pon dah okay dah tuu . okay laa . tu je nak cerita . byeee ! :D

Sedihhh :'(

Saturday, July 20, 2013



Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . dah lama aku tak update blog sejak dah sambung belajar nihh . paham2 jela . lecturer bagi banyak sangat assignment sampai aku naek pening . haishhh . tensionn -.- okay . now aku nak share tentang masalah aku sekarang nihh . okayy . sejak menjak ni aku banyak nangis . sebab hape ? menyesal dengan kesilapan aku sendiri sampai pakwe aku totally 100% berubah . dan ini adalah disebabkan kesilapan aku sendiri . Ya Allah . dugaan yang sebegini terpaksa aku kena terima . sesungguhnya hamba tak kuadd Ya Allah .

hampir setiap hari aku menangis mengenang tentang kesalahan yang telah aku buadd dekat die . kalau boleh , aku nak putarkan masa balek . okay . i'm seriously so stupid dengan tindakan aku sendiri and now aku kena terima hakikat yang die dah berubah tak macam dulu dah . seriously aku rindu die time dulu punya sebab sekarang . hmm die lebih banyak senyap , diam and macam nak tak naak layan aku . and yang paling sedih nya kasih sayang die dekat aku dah makin berkurang kata nya . bayangkan kalau boyfriend korang cakap macam tu dekat korang mesti korang sedih giler and konfem menangis bukan ?? same laa dengan aku . bila die cakap macam tu , dada aku tetiba rase sakit yang teramat . mula-mula aku tak percaya dengan ape yang die cakap . aku ingat tu semua hanyalah mimpi tapi rupanya overall adalah realiti and aku terpaksa menempuhi nya . okay . aku seriously menyesal gilerr dengan tindakan aku yang tak berapa nak cerdik . disebabkan nafsu aku nak tengok wayang . disebabkan peristiwa tu telah menyebabkan die berubah 100% .

Ya Allah . kenapa dugaan yang sebegini terpaksa aku kena terima ? die dah tak percaya dekat aku . sikit pon tak . die pon macam nak tinggalkan aku . satu hari nanti . mybe . hmmm . aku tak nak kehilangan die . seriously tak nak kehilangan die . dah banyak kali aku try pujuk die . tapi tetap tak menjadi . hati die . :'( hati die dah keras macam batu . aku takodd sangat + risau sekarang ni . aku takodd die tinggalkan aku . aku tak boleh terima . hmmm . seriously tak boleh terima sebab aku sayang yang teramat dekat die .

dah banyak kali aku yakinkan dekat die yang aku sayang die . andd aku seriously setia giler dekat die tapi die tetap tak caye . die just pk yang negatif je tentang aku . hmmm ape aku nak buadd sekarang ni ?? aku dah jujo 100% tapi die still tak caye dekat aku . die cakap yang aku tak sayang die . hmmm ya Allah . aku sayang die yang teramat . aku tak sanggup kehilangan die .

aku tak bolehh nak study kodd macam nihh sebab asyik pk tentang die . takoodd kehilangan die . bayangkan orang yang korang sayang tinggalkan korang , hati korang mesti rase sakit yang teramat kann ?? macam tu lahh ape yang aku rase . hmmm ape aku nak buadd sekarang nii ?? :'(

Masalah Kewangan ?? Jom join NMG . penyelesaian dalam masalah anda ! :)

Sunday, July 07, 2013


Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) okayy . now aku nak share something yang mungkin boleh bantu korang-korang semua yang mempunyai masalah dalam kewangan . sekarang ni , banyak sangat nak kena guna duit kann ?? okayy . now aku nak bagi tahu korang satu perniagaan ataupun bisness yang boleh bantu korang dapatkan duit dengan mengiklankan produk yang korang jual dalam laman web ni . aku as student and bisness secara kecil-kecilan , aku gunakaan peluang ini untuk mengiklankan produk yang aku jual dekat dalam laman web ni . tujuan aku hanyalah untuk menambah pendapatan harian aku . korang nak tahu tak dengan lebih lanjut pasal laman web ni ??

okayy . aku terangkann . ~

ini adalah info ringkas tntg NMG.. baca dulu pastu kat mana tak faham boleh tanya ya.. saya explain lebih lanjut....

NMG ni perunding iklan internet.... bila kita nk join utk jadi ahli kita perlu beli sekurang2nya 1 lot dari company.... 1 lot berharga RM40.. dah nama pun kita beli.. jadi org yg menjual mesti la dpt untung kan? ok dari keuntungan tu nnti la akan di agih sama rata pd smua ahli sedikit demi sedikit hingga cukup mcm yg dijanjikan...

NMG ni bukan skim cpt kaya boleh nk tentukn dpt seketul pd hari apa.... NMG ni berniaga.. jadi smua bergantung pd keuntungannya ... kita kena sabar menunggu giliran kita.. yg pasti kira berbaloi la sebab kita keluar beli lot tu murah ja..

1 lot - PAKEJ BRONZE - pulangan balik RM146
2 lot - PAKEJ SILVER - pulangan balik RM292
3 lot - PAKEJ GOLD - pulangan balik RM438

duit keuntungan company agih balik pd kita smua ahli berulangkali... mudah cakap, selagi compny boleh untung selagi tu proses ni berulang2 TANPA PERLU BAYAR PAKEJ TU LAGI sbb kita dah ada 1 lot....
----------------------------------------------------------
SELAIN DARI BONUS AGIHAN TU... ADA 1 CARA LAGI UTK JANA INCOME DGN LEBIH CEPAT & LUMAYAN,,...

* taja / ajak rakan2 kita join NMG...
bila ada rakan kita yg join, 1/2 dr duit pembelian pakej akan dimasukkn ke dlm akaun ewallet kita...

cth:
=dia beli RM 40 Bronze , kita dpt RM20.
= dIa beli RM 80 Silver , kita dpt RM40..
= dia beli RM 120 GOLD, kita dapat RM60

kita boleh mengiklankan kite punya produk dalam laman web ni . laman web ni boleh membantu menambah pendapatan sampingan kita . 

nak join jugakk ??




klik gambar dekat atas nihh and sign up jadi member . :)


1 - klik link penaja

2 - kik SIGNUP

3 - isi detail yg diperlukan dgn betul

MAKLUMAT AHLI 
*NAMA (nama penuh seperti dlm IC)
*Email
*Negeri
*No tel

MAKLUMAT AKAUN 
* username (nama samaran)
*Password (pastikan jgn lupa)
*Ulang password
* Nama Penaja (PASTIKAN NAMA PENAJA YANG BETUL)

* Pilih Pakej (BRONZE RM40, SILVER RM80, GOLD RM120)

4 - DAFTAR SEKARANG 

Tahniah!!! Pendaftaran telah berjaya

P/S : Sekiranya, PENDAFTARAN TIDAK BERJAYA - ID TELAH WUJUD
maknanya username yg anda pilih telah digunakan oleh orang lain... sila isikan dgn username yg lain... harap maklum!!



Program NMG yang syarikat tawarkan TIDAK ADA KAITAN DENGAN PROGRAM PELABURAN @ SKIM SEUMPAMANYA.

Rujuk Fatwa yg diwartakan pada: 28 NOV 2007
di bawah Seksyen 34 - Akta Pentadbiran Undang-Undang Islam (Wilayah Persekutuan) 1993.

Sedutan : "Sebarang pelaburan yang menjamin keuntungan secara tetap sebagaimana yang ditawarkan oleh beberapa syarikat pelaburan dalam dan luar negara adalah haram kerana ia mengandungi unsur-unsur riba dan gharar. Umat Islam adalah dilarang terlibat dengan pelaburan seumpama ini."

Jadi di sini konsep perniagaan NMG ini adalah perkongsian, company register dengan SSM dan sila rujuk SSM untuk maklumat detail, produk yang di tawarkan adalah perkhimatan.

Ruang iklan dan platfrom yang kami jual (beli pakej semasa pendaftaran)... itulah produk kami, kami menjual sistem bukan menjual barang krn kami syarikat perkhidmatan secara online bukan jual barang2. Maka program ini jelas ada akad dan urusan jual beli..

- admin COMPANY NMG -

PERTANYAAN LANJUT : HUBUNGI 0112-9040856

DETAIL UNTUK BAYAR DUIT PAKEJ
- BOLEH BAYAR SECARA ON9 - CIMBCLICKS - M2U TAK DIGALAKKAN..
tetapi jika anda hanya ada akaun maybank2u shj... boleh pm Aty utk dpatkn no akaun M2U Aty ok... Aty akan bantu anda buat bayaran secara on9 sbb Aty ada akaun M2U & CIMBClicks... tq

- BOLEH BAYAR MENGGUNAKAN MESIN DEPOSIT CIMB (CASH DEPOSIT MACHINE)
________________________________________

SEMUA BAYARAN PERLU KE AKAUN:

Akaun Bank : CIMB
No Akaun    : 12510000957107
Penama Akaun  : Creative Great Service
Email Admin : creativegreatservice@gmail.com
SMS : 013-3466947


SELESAI MEMBUAT PEMBAYARAN??? SILA SMS UNTUK MENGESAHKAN PEMBAYARAN ANDA:

SMS Kod di bawah ini sebaik shj selesai membuat pembayaran:
ACT {username} ATM|TRF RM{harga} Date:Time

CONTOH :
ACT KELISA TRF RM40.00 04-04-2013 21:08:09

** Sila smskan kepada SMS ke 013-3466947 mengikut contoh di atas selepas anda membuat pembayaran.

** Sila pastikan DATE:TIME adalah sama mengikut transaksi yang ada pada Slip CDM | Online Transfer.

** NOTE >>
 TRF = Online Transfer
 ATM = Mesin Cash Deposit.

Banyak nye kena pakai duit bila dah study nihh !

Saturday, July 06, 2013

Assalamulaikum and annyeonghaseyoo . :)  now aku sebenarnya bukan ade mood sangat pon . Ni semua sebab assignment punya pasal lahh yang wat kan aku punya mood hilang . Errrrrrrr --"

Actually time sekarang ni entah laa . Rase malas pulak nak buat essignment tapi kalau tak buadd , nanti akan ade makin berlambak assignment yang terpaksa aku kena siapkan . Huh . Tension ! Aku ingat time dapat balek rumah ni , dapat rehat2 dengan family tapi laen pulak jadi nya . Dah laa next week and week2 yang seterusnya aku akan stay dekat asrama jee .

Time nak cuti raya jee aku balek . Lame tuuu ! Nasib dekat jee rumah dengan kolej . Ermm . Sejak dah duduk asrama n sambung belajar dekat ipt sekarang ni . Memang aku dapat rase banyak sangat duit yang terpaksa aku guna . Guna untuk beli buku study yang harga nya mahal gedabak ! Tapi tu aku tak kesah sangat . Sebab nak menuntut ilmu kan ??

Nak guna duit untuk beli makanan n minuman . N segala tugasan assignment yang memerlukan banyak sangat print . Print . Print . Print . Dah laa dekat KL ni print mahal . Kos untuk photostat just untuk satu helai kertas pon dah rm0.50 . Tu hanya untuk satu helai . Kalau 20 helai dh berapa ??

Tension . Tension . Hidup dekat KL macam ni lahh . Aku kesian tengok parent aku . Aku serba salah sangat kalau aku nak minta duit daripada dieorang sebab aku tahu bukan nye senang nak cari duit . N aku pernah lalui semua tu . Dulu aku tak pernah rase susah . Ape yang aku nak mesti parent aku tunaikan . Tapi sekarang tak dah . Parent aku nak didik aku untuk merasai erti kesusahan pulak . Tu baru berdikari namanya . Kita dah besar . Sampai bila kita nak duduk bawah ketiak parent , betul tak ??

N aku ingat aku nak kerja part time jee . Seriously aku tak nak nyusahkan parent aku walaupun aku ni masih bawah tanggungan mereka . Tapi mybe sebab aku dah banyak kali hidup berdikari so aku dah biase hidup tanpa mengharapkan kesenangan daripada parent semata-mata . N mybe aku akan berniaga . Berniaga barang kosmetik mybe . Insya-Allah .

Aku mengaku aku memang jenis yang suka boros . Aku paling pantang kalau nampak sale kee ?? Barang kosmetik kee ?? Novel kee ?? Tu semua memang aku lemah sangat . Nafsu tu membuak-buak . Aku kalau pergi mana2 shopping complex , mesti akan singgah dekat watsons or guardians . Huhu . Tapi sampai bila aku nak amalkan perangai aku yang pemboros ni ?? Aku kena kawal mulai sekarang sebab aku sedar banyak lagi duit yang aku kena guna . Ermmm

Okay laa . Tu aje nak cerita .. Yg pasal kerja part time tu tak konfem pon lagi . Huhu . Just rancang jee . Kbai

#rindu nak keluar tengok wayang dengan die .. ♥ T_T

Pemenang Segmen Saya Suka Blouse Kawaii !

Saturday, July 06, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) now tiba lahh masa nya aku ingin mengumumkan pemenang bagi segmen yang aku buat sendiri iaitu SEGMEN SAYA SUKA BLOUSE KAWAII ! but sebelum tu aku nak mintak maaf sebab mengumumkan pemenang nya mengambil masa yang lama . banyak sangat essignment yang aku kena buat . baru first week study dah banyak essignment . =.= frust menonggeng betol lahh .

tanpa dengan membuang masa , aku ingin mengumumkan pemenangnya . mesti semua orang berdebar-debar kann ?? aku pon rase berdebar-debar . tak tahu kenape ? weyhh kau . asal dengan kau nihh . nak umumkan pemenang ponn berdebar-debar jugak kee ?? pelikss !

pemenang nyaa adalahh ............

kereta






kereta






kereta






kereta







kereta








kereta








kereta








kereta









kereta








scroll ckit lagi yeeee . peace









kereta










kereta











kereta











kereta







kereta


kereta


kereta


kereta


kereta



kereta


kereta



THE WINNER IS ....................


kereta




kereta




kereta




kereta





kereta




kereta



kereta






kereta





kereta



buah Nama penuh 
buah Alamat rumah
buah No. telefon

rumah hantar ke YAYA =)

happy Tahniah saya ucapkan . tuntut hadiah dekat saya cepat . bagi yang tak menang tuhh , jangan sedih . nanti aku akan buat segmen blouse laen pulak . Insya-Allah okeyhhh ! insya-Allah blouse kawaii jugakk !


Senarai Peserta Segmen Saya Suka Blouse Kawaii !

Saturday, July 06, 2013


and the winner is ...... ehh . ehh . nanti dulu . cepat sangat nak buat pengumuman kenape ?? bagitahu senarai yang join dulu lahh !

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) kini setelah sekian lama nya . huhu . sudah tamatnya segmen yang aku buat sendiri . tak sangke sambutan agak meriah . alhamdulillah . makin semangat aku nak active dalam dunia blogging . aku sebenarnya tak sangka sambutan semeriah sebegini . mybe sebab hadiah nya pon cute kodd . :3 blouse kan ?? siape yang tak nak kalau dapat blouse free . semua orang nak . aku kalau dapat blouse free , aku amekk ! hehehe

antara senarai peserta yang join ( ada 60 orang kesemuanya ) :-

love  http://lovelyryeowook.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://athirahkitty.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://racuntikusmickey.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/06/segmensaya-suka-blouse-kawaii.html
love http://l-e-a-w-e-s-o-m-e.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://bloganissyazwani.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://awekbananana.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://www.cikfie.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://pinkylady687.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://cikamal.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://feeraakira.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://ierahluvie.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://ikajohans.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://umikasum.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://cheerymessy.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawai.html
love http://join-too.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://belogcikbella.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawai.html
love http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawai.html
love http://areenaulim.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://anewdaaay.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://behindmysoom.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawai.html
love http://pelaikawinners.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://www.fatindiana.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://munauwaratul.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://www.jannahrusdi.my/2013/06/saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://koxtau.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://nurulbasyirah.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://zieyzie-ilisha.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://i-am-overtherainbow.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://tampawan.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://charliejoined.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://blogprincessshin.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://walkstatic.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://cowament.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://theieraziera.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://malihahmunirah.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://nufina91.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html
love http://ainahananinonino.blogspot.com/2013/06/segmen-saya-suka-blouse-kawaii.html


bunga check korang punya link . bagi sape2 yang tak de senarai kat atas nihh , bagitahu aku .