HADIAH PEMENANG SEGMEN BLOUSE KAWAII DAN PEMENANG MASKER SHEISEDO

Thursday, July 04, 2013

Assalamulaikum and annyeonghaseyoo . :) alhamdulilah dapat jugak bukak blog walaupun hanyalah boleh bukak untuk sementara waktu dek kesibukan study and assignment yang makin berlambak untuk disettlekan .

Now tujuan aku ary ni atas permintaan ramai . Aku akan merungkaikan segala persoalan daripada korang semua . First . Aku start dengan segmen yang aku buat tu . Aku tak sangke ramai yang join segmen aku tu . Aku ingat hanya dalam 30 orang macam tu aje yang sudi join segmen aku sebab bagi aku , segmen aku just biase-biase aje . Tapi sambutan nya amat menggalakkan . Terima kasih sebab sudi join . :) okay . Now aku akan jawab soalan korang . Bila pengumuman hadiah blouse kawaii tu ?? Mnggu ni aku bz ckit dgn assignment . Korang paham2 jela aku as student . Tapi aku akan mengumumkan pemenang nya pada hari sabtu ni . So tunggu yee ! Hadiah memang dah ade n dalam keadaan sangat elok 10/10 . Aku just perlu post kt korang je . :) sape yang dapat tu memang amat2 bertuah .

Lagi satu . Bagi pemenang yang join segmen/giveaway blogger laen n bertuah dipilih untuk memenangi hadiah sheisedo black masker daripada aku , korang boleh tuntut hadiah dengan aku dekat twitter aku . Korang nampak kan ade button twitter aku dekat sidebar kanan blog aku tu ?? Korang klik ctu . Or search je twitter aku @YAYAEVANX . Bagitahu secara detail :-

- Nama penuh
- Alamat rumah
- No. phone
- Pemenang daripada giveaway/segmen yang mane ( aku akan check bg mengelakkan penipuan )

OK DONE !!

Nnty hadiah sheisedo black masker sampai ke depan rumah anda . :)

TAKE A NOTE YAA !

Thanks for reading my entry . :) k bai

You Might Also Like

2 comments

drop here your comment.:)