Masalah Kewangan ?? Jom join NMG . penyelesaian dalam masalah anda ! :)

Sunday, July 07, 2013


Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) okayy . now aku nak share something yang mungkin boleh bantu korang-korang semua yang mempunyai masalah dalam kewangan . sekarang ni , banyak sangat nak kena guna duit kann ?? okayy . now aku nak bagi tahu korang satu perniagaan ataupun bisness yang boleh bantu korang dapatkan duit dengan mengiklankan produk yang korang jual dalam laman web ni . aku as student and bisness secara kecil-kecilan , aku gunakaan peluang ini untuk mengiklankan produk yang aku jual dekat dalam laman web ni . tujuan aku hanyalah untuk menambah pendapatan harian aku . korang nak tahu tak dengan lebih lanjut pasal laman web ni ??

okayy . aku terangkann . ~

ini adalah info ringkas tntg NMG.. baca dulu pastu kat mana tak faham boleh tanya ya.. saya explain lebih lanjut....

NMG ni perunding iklan internet.... bila kita nk join utk jadi ahli kita perlu beli sekurang2nya 1 lot dari company.... 1 lot berharga RM40.. dah nama pun kita beli.. jadi org yg menjual mesti la dpt untung kan? ok dari keuntungan tu nnti la akan di agih sama rata pd smua ahli sedikit demi sedikit hingga cukup mcm yg dijanjikan...

NMG ni bukan skim cpt kaya boleh nk tentukn dpt seketul pd hari apa.... NMG ni berniaga.. jadi smua bergantung pd keuntungannya ... kita kena sabar menunggu giliran kita.. yg pasti kira berbaloi la sebab kita keluar beli lot tu murah ja..

1 lot - PAKEJ BRONZE - pulangan balik RM146
2 lot - PAKEJ SILVER - pulangan balik RM292
3 lot - PAKEJ GOLD - pulangan balik RM438

duit keuntungan company agih balik pd kita smua ahli berulangkali... mudah cakap, selagi compny boleh untung selagi tu proses ni berulang2 TANPA PERLU BAYAR PAKEJ TU LAGI sbb kita dah ada 1 lot....
----------------------------------------------------------
SELAIN DARI BONUS AGIHAN TU... ADA 1 CARA LAGI UTK JANA INCOME DGN LEBIH CEPAT & LUMAYAN,,...

* taja / ajak rakan2 kita join NMG...
bila ada rakan kita yg join, 1/2 dr duit pembelian pakej akan dimasukkn ke dlm akaun ewallet kita...

cth:
=dia beli RM 40 Bronze , kita dpt RM20.
= dIa beli RM 80 Silver , kita dpt RM40..
= dia beli RM 120 GOLD, kita dapat RM60

kita boleh mengiklankan kite punya produk dalam laman web ni . laman web ni boleh membantu menambah pendapatan sampingan kita . 

nak join jugakk ??




klik gambar dekat atas nihh and sign up jadi member . :)


1 - klik link penaja

2 - kik SIGNUP

3 - isi detail yg diperlukan dgn betul

MAKLUMAT AHLI 
*NAMA (nama penuh seperti dlm IC)
*Email
*Negeri
*No tel

MAKLUMAT AKAUN 
* username (nama samaran)
*Password (pastikan jgn lupa)
*Ulang password
* Nama Penaja (PASTIKAN NAMA PENAJA YANG BETUL)

* Pilih Pakej (BRONZE RM40, SILVER RM80, GOLD RM120)

4 - DAFTAR SEKARANG 

Tahniah!!! Pendaftaran telah berjaya

P/S : Sekiranya, PENDAFTARAN TIDAK BERJAYA - ID TELAH WUJUD
maknanya username yg anda pilih telah digunakan oleh orang lain... sila isikan dgn username yg lain... harap maklum!!



Program NMG yang syarikat tawarkan TIDAK ADA KAITAN DENGAN PROGRAM PELABURAN @ SKIM SEUMPAMANYA.

Rujuk Fatwa yg diwartakan pada: 28 NOV 2007
di bawah Seksyen 34 - Akta Pentadbiran Undang-Undang Islam (Wilayah Persekutuan) 1993.

Sedutan : "Sebarang pelaburan yang menjamin keuntungan secara tetap sebagaimana yang ditawarkan oleh beberapa syarikat pelaburan dalam dan luar negara adalah haram kerana ia mengandungi unsur-unsur riba dan gharar. Umat Islam adalah dilarang terlibat dengan pelaburan seumpama ini."

Jadi di sini konsep perniagaan NMG ini adalah perkongsian, company register dengan SSM dan sila rujuk SSM untuk maklumat detail, produk yang di tawarkan adalah perkhimatan.

Ruang iklan dan platfrom yang kami jual (beli pakej semasa pendaftaran)... itulah produk kami, kami menjual sistem bukan menjual barang krn kami syarikat perkhidmatan secara online bukan jual barang2. Maka program ini jelas ada akad dan urusan jual beli..

- admin COMPANY NMG -

PERTANYAAN LANJUT : HUBUNGI 0112-9040856

DETAIL UNTUK BAYAR DUIT PAKEJ
- BOLEH BAYAR SECARA ON9 - CIMBCLICKS - M2U TAK DIGALAKKAN..
tetapi jika anda hanya ada akaun maybank2u shj... boleh pm Aty utk dpatkn no akaun M2U Aty ok... Aty akan bantu anda buat bayaran secara on9 sbb Aty ada akaun M2U & CIMBClicks... tq

- BOLEH BAYAR MENGGUNAKAN MESIN DEPOSIT CIMB (CASH DEPOSIT MACHINE)
________________________________________

SEMUA BAYARAN PERLU KE AKAUN:

Akaun Bank : CIMB
No Akaun    : 12510000957107
Penama Akaun  : Creative Great Service
Email Admin : creativegreatservice@gmail.com
SMS : 013-3466947


SELESAI MEMBUAT PEMBAYARAN??? SILA SMS UNTUK MENGESAHKAN PEMBAYARAN ANDA:

SMS Kod di bawah ini sebaik shj selesai membuat pembayaran:
ACT {username} ATM|TRF RM{harga} Date:Time

CONTOH :
ACT KELISA TRF RM40.00 04-04-2013 21:08:09

** Sila smskan kepada SMS ke 013-3466947 mengikut contoh di atas selepas anda membuat pembayaran.

** Sila pastikan DATE:TIME adalah sama mengikut transaksi yang ada pada Slip CDM | Online Transfer.

** NOTE >>
 TRF = Online Transfer
 ATM = Mesin Cash Deposit.

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)