Menyesal ..

Sunday, July 28, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo .

kini aku tak tahu nak buadd ape lagi . sekarang hanya perasaan takodd dan risau menyelubungi diri . sebab aku takodd dia tinggalkan aku satu hari nanti . aku takodd . sangat takodd .

aku sedar kini aku teramat sayang dekat dia and aku rasa telah berlaku perubahan dalam diri aku . aku tak sangka boleh sesetia ni . yup . aku hanya setia dekat dia seorang . andd hati aku totally hanya sayang dekat dia seorang tapi disebabkan sikap stupid aku telah merubah semua perangai dia terhadap aku . Ya Allah . aku rasa nak nangis . selama sebulan ni air mata aku aje jadi peneman aku .

aku tak sanggup kehilangan dia . aku sayang dia sangat2 . aku tak dapat bayangkan kalau dia tak de disisi aku suatu hari nanti ?? what should I do now ?? :'(

kalau aku buktikan yang aku setia and sayang dia sangat2 , dia tetap tak percaya dekat aku . and banyak kali jugak cara dia cakap yang dia macam nak tinggalkan aku . hmm . aku takodd sangat . aku tak nak lalui detik perpisahan tuuu . yaa . memang teramat pahit aku rasa . aku rindukan dia yang dulu . :(

salah aku sebab abaikan dia sebelum2 ni . and kini aku dah sedar yang aku teramat sayangkan dia . and tak sanggup kehilangan dia . dia sekarang totally berubah bila dengan aku . layan aku macam nak tak nak . tak macam sebelum ni . selalu ceria bila dengan aku . dia sekarang pon cakap yang dia takkan setia dengan aku dah . okay . memang hati aku sedih and sakit sangat bila dia cakap macam tu . aku takodd . hmm yup takodd sangat .

aku hanya mampu merayu . banyak kali dia suruh aku pergi cari lelaki laen . tapi aku tetap degil . aku tak nak tinggalkan dia . and tak boleh tinggalkan dia . aku teramat sayangkan dia . aku tak sanggup nak terima yang laen sebab hati ni totally 100% sayangkan dia . aku tak boleh terima kalau dia dengan perempuan laen . perasaan cemburu akan menguasai diri aku . aku tak dapat nak agak kalau aku dapat kawal ke tak api cemburu aku ni . aku takoddd tak dapat nak kawal and mybe aku boleh bertindak di luar kawalan . hmm . aku risau tu .

aku harap sangat dia tak tinggalkan aku . bagi laa aku last change . dulu aku silap and ambil ringan dengan apa yang dia cakap dekat aku sebelum ni tapi kini aku dah sedar dengan kesilapan aku sendiri .

aku nak dia balik . serious nak dia yang dulu . aku betul2 nak jaga dia . nak menyayangi dia sepenuhnya . sebenarnya dia seorang yang sangat penyayang and mengambil berat dekat aku . aku rasa amat2 terharu . disebabkan sikap dia yang tuu yang membuatkan aku terlampau sayang dekat dia . hm

seriously aku setia sangat dekat dia . disebabkan dia , hati aku keras tok menerima mana2 lelaki . disebabkan dia , hati aku tak de hati untuk usha or menggedik dengan mana2 lelaki . buadd ape sebab dah ade dia . yee . dah ada dia sorang pon dah terlebih daripada cukup untuk aku . and aku amat2 sayangkan dia . aku nak sangat dia kembali macam dulu .

aku takodd satu hari nanty dia tak ngaku dah aku ni awek dia . okayy . tu antara salah satu yang aku paling takodd . aku tak henti2 berdoa semoga hubungan aku dengan dia sampai ke syurga . ya Allah . makbulkanlah doa hambamu ini . amin ~

You Might Also Like

2 comments

  1. hmm kalo dia berkeras x dpt terima yaya lagi, you have to accept it. sometimes people yang datang dalam hidup kita just for persinggahan. diorang singgah cuma nak meninggalkan kita memory, experience or lesson or even worse is tragedy.

    even bestfriend kita pun x semua yang will stick ngan kita til tua.

    yaya mesti belajar menerima kenyataan okay :) be strong, girl! :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)