Pemenang Segmen Saya Suka Blouse Kawaii !

Saturday, July 06, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) now tiba lahh masa nya aku ingin mengumumkan pemenang bagi segmen yang aku buat sendiri iaitu SEGMEN SAYA SUKA BLOUSE KAWAII ! but sebelum tu aku nak mintak maaf sebab mengumumkan pemenang nya mengambil masa yang lama . banyak sangat essignment yang aku kena buat . baru first week study dah banyak essignment . =.= frust menonggeng betol lahh .

tanpa dengan membuang masa , aku ingin mengumumkan pemenangnya . mesti semua orang berdebar-debar kann ?? aku pon rase berdebar-debar . tak tahu kenape ? weyhh kau . asal dengan kau nihh . nak umumkan pemenang ponn berdebar-debar jugak kee ?? pelikss !

pemenang nyaa adalahh ............

kereta






kereta






kereta






kereta







kereta








kereta








kereta








kereta









kereta








scroll ckit lagi yeeee . peace









kereta










kereta











kereta











kereta







kereta


kereta


kereta


kereta


kereta



kereta


kereta



THE WINNER IS ....................


kereta




kereta




kereta




kereta





kereta




kereta



kereta






kereta





kereta



buah Nama penuh 
buah Alamat rumah
buah No. telefon

rumah hantar ke YAYA =)

happy Tahniah saya ucapkan . tuntut hadiah dekat saya cepat . bagi yang tak menang tuhh , jangan sedih . nanti aku akan buat segmen blouse laen pulak . Insya-Allah okeyhhh ! insya-Allah blouse kawaii jugakk !


You Might Also Like

6 comments

  1. Wahhh twin saya menang . Mesti dia tak sangka and terkejut nanti . Hahaha nak bagi tahu dia lahh :D

    ReplyDelete
  2. Pergh tak percaya. Haha Alhamdulillah. Thnks Yaya :D

    ReplyDelete

drop here your comment.:)