Dia bagi something dekat aku laaa ^^

Wednesday, August 21, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . :) sebenarnya aku tak sangka si captal A bagi buah tangan dekat aku . time aku jumpa jap dengan dia tempoh hari sebelum masing2 pulang beraya , dia ada bagi aku sedikit buah tangan . tak sangka pulak . terharu ?? okayy . memang seriously terharu . bayangkan dah berapa lama kami tak jumpa and time tu dapat jumpa walaupun sekejap dekat tesco . tu pn bagi aku dah dikra okay daripada tak jumpa langsung kan ??

itu satu . tapi yang aku paling terharu bila barang yang dia bagi tu adalah band or group kesukaan aku iaitu group bigbang . kalau korang nak tahu , aku teramat meminati group bigbang . and yang aku paling minat dalam group tu ialah TOP . hensem sangat = comel . huhu

tapi dia tetap nombor satu di dalam hati . =3 aku sayang dia sangat ! bila aku tengok barang apa yang dia bagi dekat aku , aku rasa happy sangat . rasa nak menangis pon ada gak . menangis bukan disebabkan sedih tapi disebabkan terharu . :')

aku takkan  lupakan kenangan manis tersebut and aku akan simpan dan jaga barang tersebut elok2 . tali strap yang dia bagi dekat aku pon aku letak dekat phone aku . kalau aku pergi mana2 pon , tali strap tu sentiasa ada dengan aku . aku sayang sangat tali strap tu .

awak .. thanks tau ! ;)

tali strap kesayangan . hehehe

TOP ! =3


okay . tu je nak cerita . baiii

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)