Hope hubungan kekal lama :')

Saturday, August 24, 2013

Assalamualaikum semua :)


malam ni aku berasa teramat sunyi . aku tak tahu kenapa sekarang aku tak dapat nak tidur . mybe disebabkan merindui prince charming dekat perlis sane tuhh . ermm . jauh sangat die pergi tapi tak pe lahh . die pergi sane nak belajar . 

sejak aku gaduh dengan die , hubungan kami jadi makin jauh . ermm . bukan aku yang jarang sent message dekat die cuma die aje . hmm entah laa . risau jugak aku tengok die . sekarang pon aku jadi macam tak terurus sejak gaduh dengan die tempoh hari . 

kawan aku pon dah naik risau dengan aku ni . siang tadi ada class BI tapi aku tak pergi sebab rasa tak de semangat . baju kotor pon aku rasa malas sangat nak basuh . nak kemas meja belajar , katil n almari pon semua nya malas . haishh . ape nak jadi dengan aku ni pon aku tak tahu lahh . lebih senang semua perkara aku tak de semangat nak buat . yang hanya aku fikir adalah die . aku jadi tak terurus sebab die . hmmm . dalam fikiran aku hanya die aje .

ye die . ermm . tadi aku ada search pak cik google . try laa cari macam mana nak hubungan kita dengan pasangan kekal ??

and aku ada jumpa banyak sangat cara2 nya . bila aku baca semua , perghh ! banyak jugak . tak termampu untuk aku ikut semua nya . cuma satu prinsip je yang aku akan pegang iaitu SETIA . yup . setia laa membuatkan hubungan kita dengan pasangan kekal lama .

sape yang tak nak hubungan kita kekal sampai ke jannah kan ?? same laa macam aku jugak . antara salah satu impian aku adalah ingin mengekalkan hubungan yang aku dengan si die terjalin ni sampai ke jinjang pelamin . amin ya Allah !

ya Allah .. kau permudahkan lah segala urusannya .. berkati lah segala ilmu yang dia pelajari . sesungguhnya dia adalah insan yang amat2 aku cintai . jangan lahh kau rampas dia dari sisiku melainkan maut ya Allah . :')

You Might Also Like

2 comments

  1. Semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin . .
    Amin amin amin :D
    kawan saya cakap kalau nak makbul kena sebut 3kali
    hehehe
    Adat berselisih faham dan bergaduh dalam hubungan . .
    Yang penting Setia, kepercayaan dan sabar . .
    Jangan cepat melatah :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)