Kek Hari Jadi :)

Saturday, August 31, 2013

Assalamualaikum semua . :)

semalam bersamaan hari jumaat , 30 August 2013 , dalam pukul 11.20 , aku pulang ke rumahh . huuuuu . miss my home so much ! bayangkan aku tak balik rumah dalam 3 minggu . exam punye pasal . so sebab tu aku tak balik . ermm

time aku balik tu . mama aku belikan kek birthday untuk aku . perisa nya favourite aku pulak tu . nak tahu ape ?? cheese bluberry cake . :) sedapp gila rasa kek tu time aku makan . tak de rase muakk pon . 

nak tengok rupa kek tu ?? warna pink gitu2 uolsss ! hehehe .



abaikan lauk-pauk sebelah kek tu . -.-" sekarang aku dah makan sikit dah kek ni . sedapp rasanya and aku sukaa sangat !

rasa sayang pulak nak habiskan kek ni . hihi 

okay laa . tu jee nak share dekat korang . kbaiii

You Might Also Like

2 comments

  1. waaaa bestnye kek tuu . .
    nyumnyum
    rasa mcm nk mkn jugak
    hehehe . .

    ReplyDelete

drop here your comment.:)