macam mana nak guna 8share ??

Tuesday, August 06, 2013

Assalamualaikum and annyeonghaseyoo . aku tak de lame lagi dengan blog aku ni . and aku tak de la jugak pandai dalam sharing2 churp2 segala bagai ni . tadi aku pergi blogwalking blog yang selalu aku akan baca segala entry nya . sape lagi kalau bukan kak mysara . aku suka baca segala cerita yang dia kongsikan dekat blog .

baca punya baca . aku tertarik dengan satu entry kak mysara ni . nak tahu entry ape ? entry ni . aku jadi terpengaruh so aku pon try la kan . dapat rm5 tu . sape yang tak nak kan ??

bila aku dah sign up semua tu and ikod ape yang dia suruh , aku dah dapat rm5 seperti yang dijanjikan . :) tapi aku masih tak paham dengan 8share ni . 8share ni tak macam churp churp or nuffnang ye ???

aku masih baru so aku tak tahu semua-semua ni . aku berblog just untuk kongsi life aku . tapi disebabkan terpengaruh dengan entry kak mysara , aku try la cube . hihi

aku harap ada orang dapat jelaskan tentang persoalan aku yang satu ni .

okayy . tu aje . kbaii

You Might Also Like

1 comments

  1. klu yaya bukak 8share tu n bila kita nk share iklan, dye ada bg step cm ne patut kte wt..kte post iklan kt mana2 medium sosial len n bila org klik kte dpt la income..:)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)