Aku nak kasut boots !!!

Sunday, September 15, 2013

Assalamualaikum guys ! 

actually aku tak tahu nak mulakan macam mana . tapi yang pasti aku tengah over excited sekarang ni . tapi excited sebab ape ??

okay . now aku nak cerita . sebenarnya aku dah jatuh cinta dengan boots . entah macam mana entah aku boleh jatuh hati dekat boots pulak . sebelum ni aku lebih suka pakai kasut sarung aje . 

lepas tengok orang pakai boots ann . aku jadi jatuh hati pulak =3 nampak cantik bila pakai blouse and seluar then pakai boots . boots yang aku maksudkan ni bukan boots yang ni ..

boots ni nak pergi ke kebun okeyhh !

and bukan jugak boots yang ini .. !

yg ni pakai time ada pertandingan kawad kaki tuhh ..

boots yang aku maksudkan tu macam ni haa ..






mybe nampak simple and ganas tapi bagi aku , nampak cantik tau bila pakai dengan seluar . seriously aku jatuh cinta yang teramat boots yang macam ni . aku ingat aku nak grab dua pasang kasut boots . 

firstly , of course laa aku nak cari colour hitam sebab colour hitam boleh dipadankan dengan semua baju . and secondly aku nak beli colour coklat . colour coklat adalah colour favourite aku kalau nak beli kasut . aku tak tahu kenapa aku minat sangat colour tu . mybe sebab cute kodd . hehehe

aku dah jumpa dah sebenarnya kasut boots yang aku nak tu cuma aku just tengah kumpul duit jee sekarang ni . 

tak sabar rasanya nak pakai kasut boots . 

okayy laa . sampai di sini dahulu . jumpa di lain hari . baii !

You Might Also Like

1 comments

  1. klu boots yg cm tu pn mmg akak pun suke! cntik n unik!

    ReplyDelete

drop here your comment.:)