Segmen 1st Mama

Sunday, September 15, 2013


Assalamualaikum guys !


tengah2 pagi ni aku nak join something bagi nak hilangkan boring aku . huhu . aku tak tahu nak buadd ape . tiba-tiba aku nampak segmen daripada mama so aku nak join sebab syarat-syarat nya pon simple aje :) so korang-korang semua ..

ape lagi . jom laa join sekali :)

You Might Also Like

7 comments

  1. terima kasih kerana sudi join segmen mama...

    salam perkenalan dari mama :)

    ReplyDelete
  2. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. alam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen.dari segmen yg sama
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama_8088.html
    follow sini #322
    jemput follow blog zara nanti ye.time kcih..salam ukwah..=D

    ReplyDelete
  5. Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
    Done follow kat sini..
    Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  7. dear, anda salah seorang pemenang 1st segmen mama, tolong beri details sebelum pukul 4 petang besok, selepas itu, sebarang komen tidak akan dilayan.

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/09/pemenang-segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

drop here your comment.:)