Tak semestinya perempuan yang cantik untuk lelaki yang hensem !

Saturday, September 14, 2013

Assalamualaikum guys !

malam ni aku terasa gatal nak menaip so antara salah satu cara untuk aku melepaskan gian adalah dengan menaip dalam blog aku yang satu ni .

aku tak paham laa dengan manusia zaman sekarang ni . what ? kau ingat manusia yang bergelar seorang perempuan ni kalau mempunyai rupa paras yang cantik hanya lelaki yang hensem aje ke yang layak untuk memiliki perempuan tersebut ?

pada pendapat aku laa kan . hensem ke tak hensem ke tu semua tolak tepi . rupa paras tak penting . yang penting agama and hati .

kalau rupa paras je hensem tapi agama entah ke mana . entah dia dapat bimbing kita ke tak entah . lelaki yang ada agama ni insya-Allah dia dapat bantu and bimbing kita dapat syurga jannah di akhirat kelak .

itu first . second of course laa kita kena pandang hati dia . sama ada hati die suci or busuk . well sekarang dah berlambak lelaki yang mainkan perasaan perempuan . kejam tak kejam lelaki zaman sekarang . tapi tak semua laa lelaki macam tu cuma ada laa jugak lelaki yang macam tu dekat atas muka bumi ni .

kita sebagai perempuan kena cari lelaki yang betul-betul setia dengan kita . sekarang kan dah banyak lelaki yang gatal-gatal . rasa macam nak belasah jee lelaki-lelaki yang gatal2 tuhh . 

sedar laa diri tu sikit . dah ada girlfriend dekat sebelah tapi mata pandang perempuan lain . aiii . aku pantang betul lelaki buaya darat macam tu . oii kesian laa dekat girlfriend kau tuhh . dia setia dengan kau tapi kau kenyit2 mata dekat perempuan lain .

kau ingat perempuan yang kau kenyit mata tu cair dengan kau ke ? tolong lahhh . makin meluat ada laa .

aku dengan boyfriend aku pon sekarang aku tegas . why aku tegas ? sebab aku tak nak kehilangan dia . and nak bagi dia sedar sentiasa yang dia sudah dimiliki and bukan nya still single . and aku jugak tak mahu dia jadi macam lelaki zaman sekarang yang mata nya ya Allah gatal bebenorr . pantang nampak perempuan lawa aje , mesti nak usha .


kalau aku tahu boyfriend aku gatal macam tu jugak , memang siapp laa dia . tapi aku percaya dia tak macam tu . aku kenal dia macam mana .ermm . okayy laa . 

itu aje aku nak membebel sebenarnya . aku cerita ni dari pengalaman aku sendiri . 

baiiiiiii ! :)

You Might Also Like

2 comments

  1. hmm.. tp masih ada jgak yg pntingkan rupa. yg pasal laki tu biasalah, bila prmpuan tak jaga aurat pakai seksi2... apa2pon nice entry. :)

    ReplyDelete
  2. msih wujud prempuan mcm awk rupany,,igtkn xder

    ReplyDelete

drop here your comment.:)