Ramai tukar phone baru ? :O

Tuesday, October 29, 2013

Assalamualaikum

okayy . lepas ni akan ada banyak kerja yang aku kena buadd such as mandi , basuh baju , jemur baju , lipat baju and study . perghh . bersama dengan baju jee aku ni . ermm . sekarang kalau nak tahu kann . sekarang ni musim tukar phone baru .. kawan-kawan se hostel dengan aku ramai yang upgrade phone baru and yang paling ramai beli phone Sony Xperia . oittt2 . ikodd aku jeeaa nak pakai Xperia . :p

ade kawan aku yang sebilik dengan aku tu . dia pada asalnya pakai Blackberry Curve . lama jugak dia pakai Blackberry . setiakan dia dengan Blackberry . tapi jumaat minggu lepas dia beli phone baru . nak tahu phone apeee ? phone Sony Xperia L . disebabkan suggestion aku punya pasal so dia pon belilahh phone tuu . see . dia ikodd cakap aku . Sony kena tahu ni yang aku jadi promoter dia senyap2 and Sony wajib bagi aku gaji and komisen . huh ! 

cehh . aku ada bakat jadi promoter ni . hahaha . gaji promoter aku dengar masyukkk ! tu pon kawan aku yang cakapp . tak tahu betol ke tidoksss . 

Sony Xperia L

andd aku jugakk terasa gatal nak pakai phone baru . pada asalnya aku tak de niat ponn . just temankan kawan jeeaa sebab kawan aku tu kate nak beli phone baru tapi dia tak pandai nak beli gadget-gadget ni so dia minta tolong aku sebab dia kate aku ni banyak mulut . ada je plan nak minta kurangkan harga laa . pandai bodek penjual hanphone kasi murahh laa . haha . yeke ? aku rasa macam tak jee . 

untungg laaa pakai phone baru . but ramai jugak yang upgrade phone samsung . aku tak paham laa ape yang best samsung aku tak tahu . setahu aku samsung selalu hang jee . sebab tu aku pakai Sony . aku setia pada Sony but mybe next year kan Iphone6 akan keluar so aku tukar pakai Iphone6 ajee sampai phone tu rosak . I'm promise :)

hihi . okayy laa . itu aje nak cerita . malam nanti aku sambung balik cerita pasal aku dengan dia :)
okayyy . tata . wasalam


You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)