Vaseline Healthy White Perfect 10

Saturday, October 05, 2013

Assalamualaikum 

petang tadi aku pergi pasaraya berdekatan dengan hostel aku memandangkan aku ni masih digelar pelajar . so aku duduk hostel laa jawab nyaa . masa aku dekat pasaraya tu , first place yang aku akan pergi of course la tempat barang-barang kecantikan . aku pantang nampak barang-barang macam lotion , sabun , minyak wangi and so on . tergugat okayy !

masa aku pusing-pusing dekat bahagian barang-barang kecantikan , aku ternampak vaseline . whooooaaaa ! actually dah lama aku nak grab satu vaseline buadd tambah koleksi . huhu . sejak aku tengok iklan vaseline yang terbaru dalam tv , so aku terasa gatal nak try pakai lotion vaseline tu . nak tengok rupa vaseline yang aku maksudkan tu ?


-tadaaa ! ni haa vaseline yang aku beli -

aku tengok dalam iklan , lotion ni boleh menghilangkan kedutan kulit , mencerahkan dan melembutkan . so aku nak try memandangkan kulit kaki aku yang dulu pada asalnya putih bersih dah jadi hitam akibat main futsal tempoh hari -.-

so aku nak try pakai . nanti aku bagi testimoni bila dah nampak perubahan nanti okayyy ! sebab aku baru start nak pakai . maklum lahh . aku baru beli tadi :3

but harga vaseline yang aku beli ni packaging dia besar 350 ml berharga rm22 . mahal kan ? bagi aku mahal harganya tapi aku tahu vaseline punya product okayy so aku tak kesah keluarkan duit semata-mata nak beli lotion ni . hihi

aku ingat nanti aku nak beli collagen k-colly tu . aku nak jugak cantik dalaman . kita kena seimbangkan . takkan nak cantik luaran sahaja sedangkan dalaman tak cantik ? tunggu rezeki nanti . insya-Allah :)

okayy laa . sampai di sini dahulu entry aku kali ni .

wasalam ~

You Might Also Like

1 comments

  1. Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

    ReplyDelete

drop here your comment.:)