Adakah aku dapat tahan ?

Thursday, November 07, 2013


adakah yaa dapat tahan ? adakah yaa dapat tahan kesakitan yang yaa tengah rasa sekarang ni ? ya Allah . kenapa dengan kepala yaa ? asyik sakit ? asyik denyut-denyut ? sebelum sebelum ni tak de pon rasa . 

yaa hanya mampu menangis aje sekarang ni . hmm . yaa tak tahu yaa dapat bertahan ke tak . dah la dengan buah pinggang yang tak bape betul . yaa hanya mampu minum air banyak banyak aje . kalau kurang air , mula laa buah pinggang yaa rasa sakit .

sekarang pon kepala yaa tengah berdenyut-denyut ni . nak bangun pon tak larat . kenapa dengan kepala yaa ni ? dah laa sekarang yaa tengah stress dengan final exam . then malam ni jugak yaa gaduh dengan dia . ya Allah . dugaan apekah ini ?

ape salah yaa ? yaa hanya mahu jumpa dia sebelum dia pergi perlis balik . why dia tak faham ? yaa rasa yaa sorang je yang semangat sangat nak jumpa dia . yaa tengok dia just biasa-biasa je . adakah dia dah berubah ?

yaa rasa dia dah tak sayang yaa . yaa keluar sorang sorang pergi jalan jalan pon dia cakap dia tak kesah . dia dah tak nak amek kesah tentang yaa dah . yaa ingat dia halang yaa sekeras kerasnya tapi ni sebaliknya . hmm sokayy 

yaa tak teringin pon nak balas komen sorang laki ni . disebabkan jeles punya pasal , yaa saje je reply nak pujuk hati tapi sebaliknya pulak yang berlaku . kami gaduh .

yaa akan buadd hal sendiri je . yaa akan sibukkan diri yaa . ya Allah . kuatkan diri aku untuk menahan segala kesakitan yang aku alami sekarang ni . aku mohon ya Allah :'(

okayy laa . sampai dekat sini sahaja . yaa dah tak tahan rasa sakit dekat kepala ni . okay laa . nytes 

You Might Also Like

0 comments

drop here your comment.:)