Alhamdulillah dapat merasa kek batik Alynfarina .

Sunday, December 01, 2013


akhirnya ...... yaa dapat merasa kek batik daripada kedai kek AlynFarina . yang tak tahu kewujudan kedai kek AlynFarina tu boleh lahh singgah ke instagram AlynFarina . banyak sangat testimoni pelanggan dekat dalam instagram tu sampai yaa pon dah jadi pening . hahaha

btw sekarang ni yaa nak bagi testimoni oleh yaa sendiri tentang kek batik AlynFarina ni . 

yaa order kek batik AlynFarina daripada seorang akak ni . dia ni agent kek batik AlynFarina dekat kawasan tempat tinggal yaa . tak sangka ada agent kek batik AlynFarina berdekatan dengan rumah yaa . ni yang boleh beli selalu ni kek batik tuhh .

Pasai apa yaa cakap macam tu ? sebab kek batik AlynFarina ni lain daripada yang lain tau . kek batik dia aduhaiii . mengancam betul laa . yaa tak tahu dia letak bahan apa sampai yaa asyik nak makan aje kek batik tuhh . huhu

rasa dia ? konfem laa rasanya sangat sedap ! memang betul betul sedap . bagi sape sape yang tak pernah rasa lagi kek batik AlynFarina ni amat lahh rugi sebab sedap sangat . tak rugi beli tau . kalau beli rasa nak lagi tau .

tak rugi pon beli sebab kek batik AlynFarina ni dahh la sedap then murah pulak tuhh . berpatutan lahh harganya . :)


gambar yaa dekat atas ni pon yaa makan masa petang semalam . lepas beli je daripada akak tu , yaa terus buka and makan . ya Allah ! sedapp sangat tauuuu ! sekarang satu bekas dah habis . nak sambung bekas yang kedua pulak :3

habis laa diet yaa nanti . huhu tak apalahh . lain kali yaa boleh diet . banyak lagi masa . hahaha

okayy laa . tu aje lahh entry kali ini .

Assalamualaikum teddy

You Might Also Like

6 comments

  1. dgr review ni, rasa terliur pulak

    ReplyDelete
  2. lama kemain tak makan. sebab malas nak buat. heeee malas ni tak pernah nak lari jauh jauh. heran betoi!! :D

    ReplyDelete
  3. Macam sedap je.. Terliur pulak rasa.. hehe

    ReplyDelete
  4. @Tasneem makan kak . jangan tak makan . sedap sangat tau ^^

    ReplyDelete
  5. @mastura mazlan memang sedap pon akak . hewhew

    ReplyDelete

drop here your comment.:)