kek batik ni nampak sedap . teringin pulak nak rasa .........

Friday, November 29, 2013


alhamdulillah yaa masih berpeluang untuk menaip . sekarang ni yaa nak cerita . actually yaa dah lama teringin nak makan kek batik daripada akak ni . n kalau boleh yaa nak beli banyak banyak . haha . habis gemuk yaa nanti >.<

seriously first time yaa tengok kek batik nihh , yaa telan air liur . nampak betul betul sedap lahh . nak tengok rupa kek batik tu ? ni haaaaaaaaaaa ......




nampak sedap kan ? ermm ermm ermm terliur sangat kodd . omg omg :3 ni daripada instagram . ramai sangat yang beli n tempah . yaa ingat yaa nak order dua bekas dulu . nak rasa . kalau order satu bekas macam tak cukup je sebab yaa sekarang kuat makan . tak tahu kenapa . mybe sebab mood makan ada kodd sekarang ni .

tapi sebelum sebelum ni pon mood makan yaa selalu ada cuma sebelum sebelum ni je yaa susah sangat nak makan . tak tahu kenapa . rasa tak ada selera . tapi sekarang dah ada selera , alhamdulillah . 

ohh yaaa . satu box kek tu harganya RM15 . murahkan ?? berbaloi lahh kodd bagi yaa sebab nampak sedap . hewhew . nanti yaa dah beli n rasa , yaa cerita dekat dalam blog nihh okayy ? :)

sape sape yang dah rasa sharing sharing lahh dekat sini . n kalau yang teringin jugak nak merasa kek batik ni , bukak instashop taip @alynfarina okayy . :)

Wasalam

You Might Also Like

2 comments

  1. akak pandai buat. haa mai rumah kak tasneem ye :)

    ReplyDelete
  2. huhu . in Sha Allah . boleh jee kak kalau nak datang :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)