sale Denim Boots Rm40 ONLY !!!

Sunday, November 17, 2013


sekarang aku nak cerita ni . cerita ke ? bukan cerita tapi aku nak jual kasut . sekarang kan dah ramai yang suka pakai boots . u know boots ? takkan ouallss tak tahu kodd boots tu ape ? by the way kasut boots yang aku nak jual nihh can tik terbaik and semestinya amat lahh murahhh . 

biasanya kalau boots harganya dalam rm60 ke atas kan ? but boots ni aku jual murah jea .. nak tahu berape ? rm40 jeaa . nakk tengok macam mana rupa boots tu ? okayy . bolehhh je . wait yaaa !


- denim boots -

RM40 

size 36 

want this ?

whatsapp/wechat 0126763960

You Might Also Like

1 comments

  1. murah sangat... terpegun dgn harga..tp saiz x ngam... :)

    ReplyDelete

drop here your comment.:)